Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Яскрава буденність з новими SEAT Ateca
01.01.2020
Новини від СЕАТ

Яскрава буденність з новими SEAT Ateca

Особливий вияв динаміки та стилю. SEAT Ateca має усе необхідне, аби звичайні речі ставали чимось дивним і перетворювали кожен день на щось прекрасне. Його ергономіка, практичність та комфорт перевершують всі сподівання…

н6н56

СВІТЛОДІОДНА ОПТИКА ТА WELCOME LIGHT

Більше світла зранку. Завжди радісно починати день із позитивних емоцій. 

Рано-вранці SEAT Ateca чемно привітає світловим малюнком фар та проекцією свого силуету перед передніми дверима. Чудове поєднання форми і функціональності кросовера допоможе легко впоратися зі справами, та ще й приверне чимало поглядів. а світлодіодні фари, справжній витвір сучасного дизайну, розкривають унікальний образ та подбають про безпеку на дорозі. 

ДИЗАЙН ЕКСТЕР’ЄРУ 

Краса в кожній лінії. Елегантна і водночас спортивна зовнішність Seat Ateca FR вабить і вдень і вночі.

Динамічний образ кросовера випромінює впевненість, а висока лінія даху, чіткі обриси та пружні вигини формують міцний профіль. Рішучості додають 18-ти дюймові легкосплавні диски та хромовані релінги на даху. А з хромованими патрубками випускної системи та обрамленням бокових вікон (опція в комплектації Style, стандарт для Xcellence) Ateca стане справжньою окрасою вулиць. 

ФУНКЦІЯ EASY OPEN 

Легкий початок дня. 

Іноді на роботу чи у спортзал ми беремо чимало речей. У багажник з електроприводом та безконтактною технологією можна завантажити все без зайвого клопоту. Достатньо провести ногою під заднім бампером. 

Більше простору. 

D дорозі на роботу, за покупками або за місто приємно знати, що в автомобілі досить місця для чого завгодно. 

Повнопривідний SEAT Ateca має 485 л багажного простору, а монопривідний  - усі 510 л. Об’єм можна збільшити до 1604 л, опустивши задні сидіння. Тож вам ніколи не бракуватиме місця для щоденних перевезень. 

Тепле вітання.

Морозного ранку не дуже хочеться виходити з дому. На щастя, в SEAT Ateca ви поринаєте в тепло і затишок завдяки автономному опалювачу. Асистент паркування ідеально скерує автомобіль на стоянці, а система кругового огляду вбереже його від подряпин.

Завжди на зв’язку. 

Дорогою на роботу залишайтеся в мережі завдяки технології Full Link. Користуйтеся своїми мобільними додатками на 8-ми дюймовому сенсорному екрані. А щоб зарядити смартфон, просто покладіть  його у відсік для бездротового зараджання у передній панелі. Завдяки системі Keyless Access двері можна відкривати і закривати без активного застосування ключа. Особливий настрій створює кнопка пуску двигуна, що пульсує в ритмі серця. Ось так, дбаючи про деталі, SEAT Ateca поліпшує ваше повсякдення. 

 

ДИНАМІКА

Потенціал для емоцій. 

Їздити містом значно легше і приємніше, коли усвідомлюєш, що двигун Ateca не тільки потужний, а й економічний. Його повний привод з багатодисковою муфтою, що має електронно-гідравлічне управління, є одним з найсучасніших у світі. А селектор Driving Experience дозволяє вибирати з-поміж чотирьох профілів шасі, зокрема Normal, Eco та Individual. Версії з повним приводом мають ще два режими - Snow та Off-road.

 

БЕЗПЕКА

Спокій та рівновага в місті.

Завдяки системі контролю “мертвих” зон (BSD) з асистентом виїзду заднім ходом (RCTA) щоденні поїздки будуть набагато безпечнішими, а тому приємнішими. 

Електроніка своє часно помітить інший транспорт і попередить під час зміни смуги руху. Виїжджати зі стоянки заднім ходом тепер можна теж сміливіше, адже SEAT Ateca автоматично зупиниться, помітивши інші авто з боків.

На шосе адаптивний круїз-контроль допомагає тримати безпечну дистанцію до машин попереду, а система Traffic Jam Assist позбавляє клопоту у заторах, бо сама контролює прискорення і гальмування, додержується ліній розмітки та оцінює дистанцію. Ці електронні помічники покликані робити кожен ваш день безпечнішим і дарувати багато маленьких радощів. 

ДИЗАЙН САЛОНУ 

Забудьте про втому. 

Наприкінці дня приємно сісти в автомобіль і розслабитись у вишуканій атмосфері. Кожна деталь салону SEAT Ateca виготовлена з високоякісних матеріалів: і шкіряне кермо, і важіль коробки передач обіцяють комфортне керування. Оббивка з алькантари додає розкоші комплектації Xcellence, хоча її можна замовити і для версії Style. На ергомічній центральній консолі усе розташовано вельми зручно, тож поїздки принесуть задоволення. Усі елементи інтер’єру ідеально поєднані задля вашого комфорту в щоденних подорожах. 

 

ФОНОВЕ ПІДСВІЧУВАННЯ 

Спокійний шлях додому. 

Саме дорогою додому ви маєте час гідно оцінити прекрасну атмосферу. система фонового світла дає змогу побачити звичне у незвичайних тонах. 

Вісім кольорів, серед яких прохолодний білий та палкий помаранчевий, ладні створити потрібний настрій. Світловоди у панелях дверей розливають каскади розсіяного сяйва, додаючи інтер’єру особливого шарму. 

 

ЯСКРАВА БУДЕННІСТЬ

Ніч не завжди означає кінець дня. 

Завдяки SEAT Ateca навіть довгий день може здаватись не таким уже довгим. Коли будні сповнені незвичайних моментів, починаєш радіти маленьким речам, яких раніше навіть не помічав. Чудовий дизайн та нові технології допоможуть легко впоратися зі справами й отримати справжню насолоду наприкінці дня. 

Більше про автомобіль розповість наш фахівець - телефонуйте або пишіть на Viber за вказаними контактами:

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

 

Вартість авто можна оплачувати частинами. Про всі доступні програми фінансування проконсультує наш фахівець з фінансових послуг:

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23 23 510
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.