Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Який він, новий Cupra Formentor? Авто вже представлено в Женеві
18.03.2019
Новини від СЕАТ

Який він, новий Cupra Formentor? Авто вже представлено в Женеві

Гарячий і нестримний Cupra Formentor показався вживу. Цей кросовер став першим самостійним автомобілем самостійного бренду.

екрнер

Cupra – новий бренд, що офіційно був заснований рівно рік тому, представив у Женеві свій перший автомобіль, створений не на базі однієї з моделей Seat. Живі фото нового кросовера Formentor дозволяють роздивитись його без фотошоп-фільтрів.

Офіційний дебют Cupra Formentor відбувся за десять днів до публічного показу у Женеві. Автомобіль і справді не має аналогів у Seat, в дизайні має власні харавктерні особливості, але принцип найменування у Cupra такий же як у материнського бренду – кросовер названо на честь мису на іспанському острові Майорка.

Розробники стверджують, що намагались поєднати в одному автомобілі краще від кросовера і спорткара. Високий припіднятий кузов і великі диски – це від SUV, а потужна гібридна силова установка на 245 сил – з категорії спортивних машин.

Водночас вишуканий і спортивний салон кросовера буде зручним для чотирьох. Таке чи подібне оздоблення, як у шоу-кара, обіцяють серійній машині вже у базовій комплектації. На конвеєр Cupra Formentor повинен потрапити на початку наступного року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.