Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Як це було? В Алекс СО пройшов SeatEasyTestDrive
11.06.2019
Новини від СЕАТ

Як це було? В Алекс СО пройшов SeatEasyTestDrive

Більш як 150 тест-драйвів, майже сотня учасників і неймовірні майстер-класи від професійних гонщиків. Ми підготували фотозвіт із заходу.

лшщдщ

Цієї суботи, 8 червня, усі любителі спортивних та потужних автомобілів зібрались разом на території автоцентру Алекс СО, щоб протестувати легендарні спорткари Leon Cupra. Роуд-шоу SEATEasyTestDrive зібрало майше сотню учасників, які всього за декілька годин взяли участь у більш як 150 тест-драйвах. 

Такого у Львові ще не було! Щоб поганяти спорткаром Leon CUPRA, випробувати на міцність місцеву трасу, посмакувати апетитною паельєю і тапасом під нестримні хіти й звук моторів, а також повністю поринути в атмосферу гарячої Іспанії люди записувались ще за місяць до події. 

Для всіх охочих і попередньо зареєстрованих доступними були такі автомобілі, як SEAT Leon CUPRA 5D - 2.0. TSI 290 к.с.; SEAT Leon CUPRA ST - 2.0. TSI 290 к.с.; SEAT Leon X-PERIENCE - 2.0. TDI 184 к.с. та SEAT Arona - 1.0 TSI 115 к.с.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.