Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Як там ваша відпустка? Caravelle - ідеальний шаттл для подорожей
07.08.2019
Новини від Фольксваген

Як там ваша відпустка? Caravelle - ідеальний шаттл для подорожей

Уже понад 30 років Caravelle відповідає найвищим стандартам пасажирських перевезень. Перевагами моделі є комфортний салон та сучасні мультимедійні системи у поєднанні з добре продуманим оснащенням місця водія. Завдяки низькій витраті пального Caravelle можна вважати ідеальним перевізником і з економічної точки зору.

рногогог

Відповідає найвищим стандартам

Caravelle пропонує сучасні мультимедійні системи та інноваційні онлайн-сервіси. Тож ви завжди будете в курсі подій і зможете якнайшвидше діставатися до пункту призначення.

  • Передові системи безпеки та підтримки водія стануть у нагоді не лише під час паркування чи зміни смуги, але й у критичних ситуаціях.
  • Системи безпеки
  • Асистенти паркування
  • Системи підтримки водія
  • Системи освітлення
  • Адаптивна підвіска (DCC)

Дизельні двигуни TDI
Для моделі Caravelle доступні дизельні двигуни останнього покоління TDI та BiTDI об'ємом 2,0 л потужністю 140 і 180 к.с. у поєднанні зі 6-ступ. МКПП або 7-ступ. DSG.

Повний привід 4MOTION можна замовити у поєднанні з двигуном 2,0 BiTDI потужністю 180 к.с. та 7-ступ. коробкою перемикання передач DSG.

 

Гарантія 4 роки на Caravelle!
Термін дії розширеної* гарантії на Volkswagen Caravelle становитиме 4-ри роки або 120 тис. км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Перші два роки заводської гарантії діють без обмежень щодо пробігу в будь-якій країні. Гарантія в 3-й та 4-тий рік діє виключно на території України.

Впровадженням даної програми виробник в черговий раз демонструє впевненість у бездоганній якості і надійності комерційних автомобілів Volkswagen, які можна замовити і придбати у офіційних дилерів  Volkswagen. Клієнту надається широкий вибір індивідуальних комплектацій, який задовольнить найвибагливішого водія.

*Більш докладну інформацію щодо умов розширеної гарантії Ви можете дізнатися у сервісного консультанта в найближчому офіційному дилерському центрі  Volkswagen.
Детальніше

 
 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.