Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Як SEAT знизив обсяги відходів на 34 % і до 2025 року розраховує досягти 60%...
25.06.2019
Новини від СЕАТ

Як SEAT знизив обсяги відходів на 34 % і до 2025 року розраховує досягти 60%...

Компанія SEAT оголосила, що цього року планує зосередити зусилля на захисті довкілля, зокрема на обмеженні кількості відходів. За останні 8 років SEAT зміг на 34 % знизити обсяги відходів, що генеруються на її підприємствах, а протягом кількох наступних місяців планує впровадити заходи, що дозволять на 60 % зменшити генерування відходів.

httyjuty

З 2010 року компанія SEAT на 34 % зменшила свій негативний вплив на довкілля, пов'язаний з виробництвом, за допомогою заходів, спрямованих на зниження викидів СО2 та обмеження обсягів летких органічних сполук, зменшення обсягів відходів та зниження споживання води й енергії

Наступна ціль полягає у зниженні негативного впливу на довкілля на 50 % до 2025 року.

Відтак у минулому році компанія інвестувала в екологічні ініціативи 16 млн євро.

На додачу до інших ініціатив SEAT планує запобігати генеруванню відходів та оптимізувати сортування сміття, щоб підвищити обсяги переробки та повторного використання виробничих відходів. Компанія також планує забезпечити додаткову утилізацію відходів, що генеруються на різних етапах виробничого процесу (зокрема, фарби та рідких відходів герметика).

Протягом останніх 8 років компанія успішно знизила свій негативний вплив на довкілля у середньому на 34 %. З 2010 року, коли компанія SEAT почала реалізацію стратегії Ecomotive Factory, рівень споживання енергії та води знизився на 21,6 % і 30,9 % відповідно. Крім того, компанія зменшила обсяги викидів СО2 та летких органічних сполук на 63,3 % і 21,4 % відповідно, а обсяги відходів - на 34,2 %.

Віце-президент SEAT з виробництва і логістики д-р Крістіан Вольмер (Christian Vollmer) зазначив: «Ми плануємо продовжувати удосконалення, щоб перетворитись на взірцеву компанію з будь‑якої точки зору: як за рівнем якості та ефективності виробництва на наших заводах, так і  за пошуком рішень для зміни парадигми, з якою стикнулися компанії і суспільство, адже повторна переробка, зниження викидів і турбота про довкілля стають дедалі важливішими». У 2018 році компанія SEAT інвестувала 16 млн євро в екологічні ініціативи у регіонах, де здійснюється виробництво.

 

З прицілом на 2025

Наступна віха стратегії захисту довкілля SEAT полягає у покращенні показників на 50 % до 2025 року. Компанія вже працює над додатковими системами, такими як установка, що регенерує тепло димарів заводу в Мартурелі. Це дозволить забезпечити економію енергії, еквівалентну річному споживанню 760 домогосподарствами, а зниження викидів СО2 дорівнюватиме поглинальній здібності 250 000 дерев.

Крім того, SEAT планує розширити використання фарби на водяній основі на всіх етапах процесу фарбування, включаючи нанесення ґрунтовки. Ця ініціатива дозволить запобігти викидам летких органічних сполук в об'ємі, еквівалентному кількості фарби на основі розчинника, необхідної для фарбування 38 000 автомобілів.

Відданість принципам сталого розвитку

Розрахована на період до 2025 року амбітна стратегія захисту довкілля SEAT відповідає зобов'язанням компанії та Volkswagen Group щодо дотримання цільових показників захисту довкілля, викладених у Паризькій угоді. Відповідно до цієї мети SEAT планує впровадити заходи, які дозволять забезпечити до 2050 року нейтральний баланс СО2 в межах усього технологічного ланцюжка, пов'язаного з автомобілями, та в усіх підрозділах компанії.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.