Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Why not now?  Нові SEAT Tarraco
16.04.2020
Новини від Фольксваген

Why not now?  Нові SEAT Tarraco

Занадто важко? Запізно? Виправдань багато. Зміни потребують сміливості. Новий SEAT Tarraco - для тих, хто наважується ризикнути. Позашляховик для дослідників, які прагнуть жити в задоволення. Адже навіщо відкладати щось на завтра, якщо можна насолоджуватися сьогодні.

0[9-0[

Створений в Барселоні

1953 рік. З конвеєра у Барселоні сходить перший автомобіль SEAT. І вже більш як 60 років ми надихаємо людей рухатися вперед по всьому світу. 

Барселона надихає нас. Творчий дух міста пронизує усе наше виробництво. це місто, яке ніколи не зупиняється. і ми не плануємо зупинятися. Чому? Тому що навколо ще стільки незвіданого. 


Мобільні рішення

Світ сповнений можливостей. SEAT Tarraco дозволяє легко з ними впоратися. Склади свій власний маршрут. Встанови власні цілі. Продовжуй рухатися. Це те, що ми робимо. 

Адже, якщо ти робиш щось не в задоволення, або тебе це не рухає вперед, то який у цьому сенс? Якщо це не так легко - це не мобільність. 

 

Великі амбіції? Час зробити їх реальними 

Ніколи не пізно переходити від мрії до роботи. Тобі є куди рости. SEAT Tarraco  - технології, що зв’язують тебе зі світом та інструменти для подальшого розвитку. 


Динамічний. Сміливий. Відмінний. Це твій вигляд. 

Новий SEAT Tarraco призначений для життя за рамками буденності. Сильний і спортивний, як і велика передня решітка. Розумний і витончений, на зразок елегантних хромових деталей. Ти готовий до будь-чого, з системою 4drive. Відчуваєш сміливість? 

 

Завжди круто бути попереду

навіщо сповільнюватися? Ти тільки починаєш. Новий SEAT Tarraco має дизайн справжнього SUV. 100% світлодіодна оптика спереду та позаду з динамічними задніми індикаторами - дизайн вражає. А світло “Welcome Light” здивує навіть найвибагливіших. Готові до більшого? 

 

Більше місця для твого життя? 


Куди б ви не поїхали, вам сподобається комфортний досвід водіння.  Семимісний кросовер Tarraco вже можна придбати в офіційного дилера автомобілів SEAT в Україні - компанії  Алекс СО.

 

Новий SEAT Tarraco доступний у двох комплектаціях

Style - від 920 906 грн; 

та Xcellence - від 851 635 грн; 

Вартість авто можна оплачувати частинами, здоступними програмами фінансування. Кредит або лізинг діє як для фізичних так і юридичних осіб. 

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.