Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Класика, що непідвладна часу Volkswagen Golf
14.11.2020
Новини від Фольксваген

Класика, що непідвладна часу Volkswagen Golf

Надійний, оригінальний та перевірений часом Volkswagen Golf чекає на вас в автосалоні Алекс СО.

[0o-0o-0o

Автомобілі у декількох оригінальних комплектаціях в наявності в автосалоні. Ви також можете замовити потрібну комплектаіцію зі складу. Термін доставки зі складу - до 10 днів. 

 

Готовий до того, що буде
Golf стоїть на старті: спортивніший, динамічніший і своєрідніший, ніж будь-коли. При цьому ряд найсучасніших мультимедійних та допоміжних систем
гарантують, що Ви будете повністю готові до того, що принесе новий день.

Динаміка віднаходить себе у елегантності
Golf з першого погляду - незалежно від покоління залишається вірним своєму "я". Від нових ліхтарів заднього світла та бамперів до нової решітки радіатора, нового дизайну патрубків випускної системи і особливих задніх LED-ліхтарів.

Адаптивний круїз-контроль (ACC) та Front Assist
На людних вулицях Ви залишитесь у спокої.
Завдяки системі адаптивного круїз-контролю (ACC) Ви можете почуватися за кермом комфортніше. Система фронтального контролю Front Assist, до складу якої входять функція екстреного гальмування в умовах міста, встановлюється серійно.

 

Park Assist
Паркування може бути значно простішим.
Ви ще досі паркуєте автомобіль самостійно? Опціональна система Park Assist зможе уберегти Вас від обертання керма і допоможе Вам знайти місце для паркування. Ультразвукові датчики зможуть визначити, чи поміститься Ваш Golf у знайдене місце.

 

Системи Traffic Jam Assist та Emergency Assist
Якщо водій не може, то система допоможе.
Опціональна система руху в дорожніх заторах Traffic Jam Assist підтримує Вас в умовах напруженого дорожнього руху з постійними зупинками та зрушеннями з місця, що допоможе Вам уникнути типових для дорожніх заторів зіткнень. Опціональна система Emergency Assist* може визначити, коли водій більше не здатен керувати автомобілем та переймає на себе напівавтоматичний контроль над автомобілем.

 

Датчик Blind Spot
Просто довіртеся Вашому автомобілю.
Коли Ви керуєте автомобілем, то опціональна система контролю «мертвих» зон Blind Spot у поєднанні з системою контролю поперечного руху позаду Rear Traffic Alert попередить Вас про автомобілі, що знаходяться у «мертвій» зоні. Вона контролює зону позаду та збоку Вашого автомобіля, коли Ви виїжджаєте заднім ходом з місця для паркування.

 

 

Більше інформації про наявні акційні автомобілі розповість наш фахівець з продажу за вказаними контактами:   

Ігор
Клюс

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1212
Мобільний телефон: +38 (067) 96-21-758
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.