Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. В салоні нова комплектація Volkswagen Touareg
18.07.2019
Новини від Фольксваген

В салоні нова комплектація Volkswagen Touareg

Завдяки лінійному дизайну новий Touareg виглядає впевнено та привертає увагу з першого погляду. Інноваційні технічні функції, такі як система стабілізації курсової стійкості з електричним та механічним приводом, світлодіодні матричні головні фари IQ. LIGHT та Innovision Cockpit, підносять комфорт, враження та захоплення від керування на новий рівень.

juiii

Innovision Cockpit — одна з ключових особливостей нового Touareg. На широкому дисплеї з заокругленими краями всю необхідну водію інформацію чітко структуровано. Окрім того, управляти дисплеєм можна завдяки новому інтуїтивному принципу.

Мультимедійна система нового виміру
Навігаційна система Discover Premium переносить в новий вимір: на її величезному дисплеї діагоналлю 38,1 см відображається більше інформації та розміщуються елементи управління багатьма функціями.

Ви бачите лише ту інформацію, яка Вам потрібна
Цифрова панель приладів Digital Cockpit відображає не лише дані спідометра, тахометра та рівень палива. Ви можете самостійно обрати дані, які Вам потрібні. Великий дисплей та інноваційні функції забезпечують подачу всієї необхідної інформації.

Тримайте все в полі зору
Ви можете переглядати основну інформацію щодо стану систем автомобіля, не відволікаючись від керування автомобілем. Проекція на вітровому склі демонструє дані спідометра, підказки системи навігації та асистентів водія.

У новому Touareg розміри позашляховика поєднуються з чіткістю ліній, динамічними пропорціями, стилем та елегантністю.

Широкий, могутній та впевнений: про сильний характер Touareg перш за все свідчить виразна передня частина. Вертикальна решітка радіатора перетікає у головні фари з хромованими вставками, які простягаються від логотипа Volkswagen до лінз передніх фар. Подовжений капот вирізняється чіткими лініями, надаючи йому рис спортивного автомобіля.

Задня частина кузова також не розчарує: рельєфна плечова лінія та широкий блок задніх ліхтарів підкреслюють прогресивний образ. Напис Touareg впевнено розміщується посередині задньої частини кузова. Чорні спойлери із глянцевою поверхнею та великі патрубки випускної системи лише доповнюють виразний та динамічний образ.

Більше інформації про всі можливості Volkswagen Touareg знає наш фахівець: 

Дмитро
Гуцул

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1215
Мобільний телефон: +38 (067) 59-42-112
Факс:

 

Автомобіль можна придбати за повну вартість, або оплачувати частинами з доступними програмами фінансування від Porshe Finance Group Ukraine

Кредит чи лізинг на прозорих умовах з одних рук. Доступний як для юридичних, так і фізичних осіб. Все, про умови отримання фінансування розповість наші фахівець: 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.