Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. У здоровому SEAT - здоровий дух: підтримуємо молодих спортсменів
03.09.2018
Новини від СЕАТ

У здоровому SEAT - здоровий дух: підтримуємо молодих спортсменів

Перемоги даються наполегливим - це на власному прикладі доводили минулого тижня спортсмени у Стрию, Львівської області. За партнерської підтримки Алекс СО - офіційного дилера автомобілів SEAT більш як 40 команд взяло участь у Турнірі з пляжного волейболу.

волейбол

Новий Arona та “Стрийський міксер 2018” - таке вибухове поєднання цієї п’ятниці чекало на гостей Львівської області. Відтепер компанія Алекс СО стає постійним партнером спортивних змагань по пляжному волейболу і презентуватиме для гостей Львівщини кращі автомобілі бренду SEAT.

 

Атмосфера драйву та командного духу, яка панувала на пляжі Стрия, сприяла гідній боротьбі за звання переможців. Змагання проходили за офіційними правилами пляжного волейболу. Всього участь у фінальному турнірі взяло більш як 40 команд. Відтак четверо гравців різних вікових категорій було запрошено до збірної України.

Саме тут міський кросовер SEAT Arona ідеально вписався у концепцію заходу. Присутні мали змогу детально оглянути й оцінити урбаністичний позашляховик. Його створено спеціально для впевнених у собі водіїв, для тих, хто налаштований постійно перемагати.

Підтримка такого роду заходів - завжди в пріоритеті компанії Алекс СО. Тут заохочують до здорового способу життя та активного відпочинку.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.