Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Три стихії престижного Touareg: ви готові до нового життя?
28.08.2018
Новини від Фольксваген

Три стихії престижного Touareg: ви готові до нового життя?

У 2018-ому не хочеться бути просто власником позашляховика. Коли водіями стають цілеспрямовані люди, які обирають надійність та особливий дизайн, потрібно говорити з ними про щось значно цікавіше. На допомогу прийшов новий Touareg з його яскравими комплектаціями Elegance, Ambience та R-Line.

ouareg

Німецький витриманий та виплеканий до кожної деталі Touareg — це ще один потужний суперник у світі великих кросоверів. Оновлений Volkswagen Touareg проміняв знижувальну передачу і блокування заднього диференціала на доводчики дверей і футуристичний інтер'єр. Зараз він оснащений повнокерованим шасі й електромеханічними активними стабілізаторами поперечної стійкості. А його лінійний дизайн привертає увагу неозброєним оком. Завдяки цьому, Touareg виглядає дуже впевнено, чим підкреслює наполегливий характер своїх власників.

  • Класика розкоші у комплектації Elegance

Світло-сірий, блакитний та елегантний чорний — з такими відтінками інтер’єру зустрічає нас оновлений Touareg Elegance. А ще - алюмінієві оздоблення та оббивка шкірою Vienna. Для вибору власника — виробник пропонує також обрати оббивку зі шкіри Savona, зручні сидіння ergoComfort для водія та пасажира спереду, а також декоративне оздоблення з виразними контурами деревиною Silver Birch.

Все це ідеально доповнюють 18-ти дюймові легкосплавні диски з відполірованою поверхнею та хромованими смугами на решітці радіатора.

  • Енергія руху в комплектації Ambience

Розкішні накладки з дерева з відкритими порами Olivesche та елементи з оббивкою зі шкіри Vienna теплих тонів — перше, що так виразно впадає в очі. Ті ж 18-ти дюймові легкосплавні диски та хромовані смуги на кузові. Вони ідеально підкреслюють вишукану зовнішність Touareg. До вибору власників — оригінальне оздоблення деревиною з відкритими порами Walnuss та висококласною шкірою Savona.

  • Сміливість виклику в комплектації R-Line

Потужний Touareg R-Line можна сміливо віднести до класу спортивних й відверто харизматичних авто. Впізнаваний він - за виразним С-подібним переднім бампером та логотип на решітці радіатора. Особливу увагу виробник приділив дверям, добре попрацювавши з характерними елементами дизайну R-Line, а також глянцево-чорному дифузору з хромованим оздобленням випускної системи. Колісні арки також оздоблені у колір кузова.

Ще більшого комфорту додає багатофункціональне шкіряне кермо з підігрівом, оздоблене алюмінієвими декоративними вставками Silver Wave. Оригінальні накладки порогів оздоблені логотипом R-Line і на них додатково можна встановити підсвічування.

Максимально комфортні сидіння оббиті шкірою Savona двох відтінків зі вставками зі шкіри Carbon Style. Вони також забрендовані логотипом R-Line.

Тут навіть панель приладів, кермо, центральний підлокітник та селектор трансмісії виконано у спортивному стилі.

 

Сьогодні серед суперників Туарега — хіба що великі кросовери на кшталт Лексуса RX 350. Автомобіль збудовано на платформі MLB Evo, разом з Audi Q7, Bentley Bentayga і Porsche Cayenne. Це по-справжньому нове покоління позашляховика, що є найкращим варіантом для харизматичного власника з особливо престижним смаком.

Алекс СО пропонує вже цього вікенду відчути усі переваги нового Touareg і першими протестувати потужного звіра. З 1 вересня стартує тест-драйв кросовера, а також відкриваються замовлення на його придбання.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.