Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Позашляховик якісно нового покоління. Ваш Touareg
14.04.2020
Новини від Фольксваген

Позашляховик якісно нового покоління. Ваш Touareg

Випереджаючи свій час. Саме таке враження виникає після запуску двигуна, що пробуджує новий Touareg, а разом із ним нову панель приладів і великий сенсорний дисплей навігаційної системи Discover Premium відкривають шлях до нового виміру...

frtt

Визначає нові напрямки: Volkswagen Touareg 

Уже з першого погляду стає зрозуміло: новий Touareg немов порив свіжого вітру серед автомобілів звичного преміум-класу. Нові вражаючі пропорції, високоякісні матеріали та інноваційні технології - все це поєднується в неповторному сучасному автомобілі, що вражає своєю зовнішністю, сповненою гідності, від виразної решітки радіатора, чітких бічних ліній кузова до спортивно-елегантного дифузора. Ще більше індивідуальності комплектаціям Ambience та Elegance надають 21-дюймові легкосплавні диски Suzuka із полірованою поверхнею та хромовані трапецієподібні патрубки випускної системи. Більше стилю на шляху до мети! Завдяки пакету Offroad Ви відчуєте незалежність - навіть в невідомих напрямках. 

 

Розслабитись легко: інтер’єр

Динамічний ззовні, спокійний всередині.

Салон нового Touareg вражає насамперед ідеально продуманим інтер’єром.

наприклад, комплектація Ambience пропонує ексклюзивні матеріали благородних світлих відтінків ,які поєднуються з ретельно підібраними елементами оздоблення - декоративними вставками з благодної деревини з відкритими порами Oliversche або комфортними сидіннями зі шкіряною оббивкою Savona. які можуть бути оснащено функціями масажу та вентиляції. Зрозумілий та лаконічний дизайн, а також надзвичайно просторий салон теж сприяють тому, щоб Ви у новому Touareg почували себе не просто добре, але й розслаблено.


Епохальний силует

Бажаєте справити враження? Для цього є безліч способів. Новий Touareg обирає власні, як і належить позашляховику такого класу. Динамічний силует із витягнутим капотом, ефектною задньою частиною та широко рознесеними крилами дає зрозуміти, що саме на Вас чекає.

Комплектація Elegance передбачає чіткі контури та апетитні бокові лінії кузова, благородні хромовані молдинги та виразними задніми світлодіодними ліхтарями ставить крапку: новий Touareg - це довершена естетика.


Салон - індивідуальність на замовлення

Багато можливостей і одна мета - Ви.


Завдяки численним можливостям персоналізації можна створити інтер’єр, який задовольнить не лише високі вимоги до якості, а й особливий смак.

Так, наприклад, у комплектації Elegance шкіряна оббивка салону Vienna в кольорах Mistral/Grigio в поєднанні з декоративними вставками з алюмінію стане справжнім втіленням стилю. А пакет освітлення Ambiente завдяки вибору з 30 кольорів гарантує, що інтер’єр буде виглядати бездоганно.

 

Є можливість оплачувати вартість частинами або скористатись Trade-in (обмін Вашого автомобіля на новий з салону). 

Більше інформації надасть наш фахівець за вказаними контактами: 

Дмитро
Гуцул

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23 23 510
Мобільний телефон:
Факс:

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23 23 510
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.