Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Продемонструй світу, хто ти насправді - Твій характер у новому T-Roc
13.12.2021
Новини від Фольксваген

Продемонструй світу, хто ти насправді - Твій характер у новому T-Roc

Якби можна було охарактеризувати автомобіль за допомогою людський якостей, то T-Roc був би Вашим найкращим другрм. Тим, хто підтримає і в будь-якій ситуації готовий сміливо кидатись на допомогу...

90p[898-[0-

Зараз в наявності новий T-Roc з економним бензиновим двигуном, об'ємом 1,5 TSI ACT 110/150 7-DSG.

Дизайн T-Roc випромінює характер: благородний, уважний до деталей і передовий. До ексклюзивних елементів дизайну належить його унікальна задня стійка: блискуча хромована смужка у формі хокейної ключки підкреслює купеподібний силует видовженого даху автомобіля. Водночас із цим сміливий дизайн передньої частини та бокових поверхонь T-Roc забезпечують йому потужний і впевнений вигляд.


Завдяки силуету спортивного купе компактний кросовер виглядає довшим, цей ефект посилюють довга колісна база і короткі звиси. Великий передній повітрозабірник, бокові накладки з чорними зернистими накладками колісних арок та потужний задній дифузор демонструють, наскільки динамічний і приємний у користуванні цей автомобіль.


Насолода для очей.

Освітлення.

Перше враження - вирішальне. Це особливо справедливо для ексклюзивної концепції освітлення T-Roc. Серійне виконання автомобіля передбачає денні ходові вогні, ефектно інтегровані в передній бампер. Оскільки покажчики поворотів інтегровані в денні ходові вогні, вони одразу привертають до себе увагу, коли настає час повернути або змінити смугу руху. Завдяки цьому денні ходові вогні можна віднести до однієї з найбільш ефектних рис дизайну T-Roc. У поєднанні із серійними галогенними фарами вони мають вигляд компактних пунктирних елементів. Опційні ж LED-фари готові привертати увагу їхнім унікальним дизайном у вигляді кілець.


Навіть задня частина T-Roc має свій неповторний світловий малюнок завдяки світлодіодним заднім ліхтарям. На додачу, T-Roc може мати задні LED-ліхтарі темно-тонований червоний колір.Наведені цифри були визначені у відповідності до методики вимірювання EG 715/2007 або EWG 80/1268. Ці цифри не стосуються певної конкретної моделі автомобіля і не становлять частину пропозиції, а наведені лише для порівняння різних типів автомобілів. На додаток до паливної економічності двигуна при визначенні витрат пального та викидів CO2 також мають значення манера керування, а також інші нетехнічні фактори, як, наприклад, умови навколишнього середовища. Окрім впливу погодних та автодорожніх умов додаткове обладнання та пристрої, розширений набір опцій, шини та інше можуть змінити важливі параметри автомобіля, такі як вага, опір руху та аеродинаміка, відповідно впливаючи на коефіцієнти витрати пального та характеристики управління.

Відкрий для себе переваги нового T-Roc з різних ракурсів.

Синхронізація.

Надсучасні мультимедійні системи T-Roc допоможуть залишатися в курсі подій та дозволять здійснювати дзвінки за допомогою системи гучного зв’язку, слухати улюблені пісні і навіть проведуть за маршрутом до пункту призначення.Переглядай тільки потрібну тобі інформацію.

Active Info Display.

З цифровою панеллю приладів Active Info Display ти можеш насолоджуватися перевагами кольорового дисплея високої роздільної здатності з діагоналлю 26 см (10,25 дюйма). На додачу до більшої щільності пікселів, насичених кольорів і вищої яскравості та контрасту цей дисплей дозволяє обирати різні пресети відображення. Зокрема, можна самостійно обирати додаткові параметри відображення на панелі приладів, окрім звичних тахометра, спідометра та одометра.


Просто обери за допомогою мультифункціонального керма чи мультимедійної системи те, що маєш бажання бачити: детальні дані щодо поїздки, навігаційну карту на весь дисплей чи графічну індикацію асистентів водія. Тепер назва пісні, яка зараз відтворюється з твого смартфона, або ім'я контакту, з яким ти на зв'язку, буде показуватися не на екранному дисплеї, а на весь екран. Або ж ти можеш обрати показ на одному екрані навігаційної мапи та дисплея мультимедійної системи. 


За допомогою мультимедійної системи ти можеш налаштувати і зберегти до трьох пресетів відображення, а потім обирати їх одним натисканням кнопки на кермі. Звичайно, класичний профіль теж буде доступним: він передбачає відображення багатофункціонального дисплея з почерговою індикацією швидкості та класичного тахометра.


Мультимедіа та Навігація.

Мультимедійною системою Composition Colour з кольоровим дисплеєм діагоналлю 16,5 см (6,5 дюймів) користуватись не складніше, ніж смартфоном: досить одного дотику. Але можливості цієї системи значно ширші, адже вона оснащена слотом для SD-карт та підтримує відтворення файлів у форматах MP3 і WMA. До складу Composition Colour належать також чотири гучні передні динаміки.


Потрібен більший дисплей, CD-плеєр з підтримкою форматів MP3 та WMA і шість динаміків? Тоді твоїм супутником у подорожах стане Composition Media. Ця система з сенсорним дисплеєм діагоналлю 20,3 см (8 дюймів), захищеним суцільною скляною панеллю, пропонує всі функції аудіосистеми Composition Colour, а на додачу до них - підключення кількох телефонів через Bluetooth та USB-роз'єм.


Навігаційна система Discover Media з сенсорним кольоровим екраном діагоналлю 20,3 см (8 дюймів) зі скляною передньою панеллю вирізняється напрочуд інтуїтивним інтерфейсом користувача, а при бажанні керувати її функціями можна навіть із заднього сидіння за допомогою планшета зі встановленим на ньому додатком «Volkswagen Media Control».

Ще один важливий момент: завдяки наявності радіоприймача, CD-привода з підтримкою відтворення MP3/WMA та роз'єму USB, двох пристроїв для зчитування SD-карток, інтерфейсу Bluetooth та шести динаміків ця система гарантує чудові можливості для розваг. Часто подорожуєш країнами Європи? Збережені на SD-картці навігаційні мапи Європи допоможуть оптимально підготуватись до майбутніх поїздок.


Для запису на тест-драйв або консультації щодо Volkswagen T-Roc телефонуйте до наших фахівців за вказаними контактами:

Ігор
Клюс
Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23 23 510
Мобільний телефон:
Факс:


Авто можна придбати за повну вартість або оплачувати частинами. Більше проконсультує наш фахівець з фінансових послуг: 

Уляна
Кобрин
Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23 23 510
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.