Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. T-Прем'єра. Нові T-Cross та Tiguan
08.12.2020
Світ Фольксваген

T-Прем'єра. Нові T-Cross та Tiguan

Одночасний дебют в україні двох таких схожих, проте водночас різних SUV: Tiguan - це №1. Науспішніший Volkswagen сьогодення та абсолютний SUV-бестселлер Європи. T-Cross. Новий наймолодший SUV в модельному ряді.

frf

Volkswagen Tiguan - це один з найпопулярніших сьогодні SUV в усьому світі, в той самий час беззаперечний №1 серед всіх в Європі. станом на 2020 рік було продано більш як 6 000 000 автомобілів, зокрема тільки за 2019 рік було виготовлено 911 000 автомобілів, які знайшли своїх майбутніх власників.

 

Новий volkswagen T-Cross  - компактний SUV, який стане наймолодшою моделлю бренду в цьому сегменті. Модель вже дебютувала в Європі та полонила серця багатьох прихильників. Він стане альтернативою для тих, хто прагне практичності хечбека, але не готовий відмовитися  від характерної для SUV високої посадки та куту нахилу даху. 

ця модель уособлює бачення функціональності та практичності ,яка знайде своє місце в насиченому автомобільному потоці завдяки збереженню компактних розмірів. 

 

Заллежно від обраної комплектації новий T-Cross зможе запропонувати своїм власникам чимало приємних особливостей, покликаних зробити кожен день яскравішим. Приємнішим та практичнішим. 

 

 

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.