Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. SUPERавтомобілі для SUPERжінок! Сьогодні ми з T-Roc на форумі Superwoman
23.11.2019
Новини від Фольксваген

SUPERавтомобілі для SUPERжінок! Сьогодні ми з T-Roc на форумі Superwoman

Бути суперщасливими, суперкрасивими і в суперкомфорті! Хіба не прекрасно?  Цей вікенд ми проводимо з яскравим  Volkswagen T-Roc на жіночій конференції Superwoman LVIV.

нглшлш

Ви можете цього не усвідомлювати, але у Вас щодня є можливість стати для когось джерелом натхнення. Уявляєте, що буде, коли кілька сотень таких джерел збираються в одному місці? 

 

Форум SUPERWOMAN -  унікальна work & life balance подія, де успішні жінки різних професій діляться своїм досвідом підприємництва, створення бізнесу, професійного та особистого зростання. 

Тут поєднали, на одному майданчику, бізнес-леді, топ-менеджерок, психологинь, журналісток, письменниць, дизайнерів, стилістів, рестораторок та представниць різноманітних професій для створення мотивуючої атмосфери нетворкінгу та народження надихаючих ідей. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.