Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Спортивний, легендарний та вірний традиціям. Volkswagen Golf GTI вже в Алекс СО
15.10.2019
Новини від Фольксваген

Спортивний, легендарний та вірний традиціям. Volkswagen Golf GTI вже в Алекс СО

Спорткар від Volkswagen добре зарекомендував себе на українських дорогах. Оригінальний дизайн Golf GTI вирізняється з-поміж звичайних комплектацій...

лщошощш

Кожний Volkswagen вирізняється високоякісною комплектацією та власною мовою дизайну. Велика кількість опцій для індивідуалізації автомобіля також дозволяють Вам створити дійсно особистий Golf GTI.

Інтер'єр
Спортивний, легендарний та вірний традиціям. Салон Golf GTI має високоякісне, вражаюче та типове оздоблення GTI - від панелі приладів та спортивних сидінь з клітчастим візерунком і аж до накладок на педалях із нержавіючої сталі.

 

Екстер'єр
Golf GTI залишається вірним собі і Ви побачите, що скромність йому не пасує. Ця модель навпаки надзвичайно щаслива показати свій характер.

Звісно ж натхнення для дизайну нового Golf GTI прийшло зі світу автомобільного спорту. Передня частина з ще більш вузькими фарами головного світла, типова структура решітки радіатора у вигляді шестигранної сітки та лаковані чорні повітрязабірники дозволяють визначити, що перед нами справжній спадкоємець першого GTI. Класичні червоні молдинги проходять з решітки радіатора з написом GTI до маленьких фар головного світла, підкреслюючи загальне враження від динаміки. Це враження надалі посилюється завдяки потужному вигляду бамперів, які є унікальною особливістю GTI.

Його профіль виглядає спортивним завдяки розширеним бічним порогам, які створюють враження, ніби вже занижений Golf GTI має ще менший кліренс, а також завдяки напису та логотипу GTI на двох передніх крилах.

Задня частина автомобіля також привертає увагу завдяки матовому дифузору та хромованим насадкам на лівій та правій випускних трубах у поєднанні із заднім спойлером, пофарбованим у колір кузова. Затемнені світлодіодні задні ліхтарі та світлодіодна підсвітка номера створюють найкраще враження вночі.

  • Управління жестами
    Контролюйте найважливіші функції мультимедійної системи простими помахами руки.
  • Навігація
    Дві навігаційні системи пропонують велику кількість інноваційних функцій, що й годі бажати більшого. Це дозволить Вам дотримуватися курсу та насолоджуватися найкращими розвагами.
  • Car-Net та Guide & Inform
    Знайдіть поблизу захоплюючі пункти призначення, місця для паркування або ж найближчу заправну станцію за допомогою Car-Net Guide & Inform. Отримуйте новини з Інтернету або актуальну інформацію про стан дорожнього руху з опціональними рекомендаціями, які допоможуть Вам об'їхати дорожні затор.
  • Двигун
    Цей двигун надихатиме Вас знову і знову.
    Двигун Golf GTI пропонує максимальні характеристики. Ви можете досягти максимальної швидкості у 246 км/год з потужністю у 230 к.с. Golf GTI необхідно лише 6,5 секунд для розгону від 0 до 100 км/год.
  • Блокування диференціала
    Ще більше задоволення від керування.
    Блокування переднього диференціала та функція прогресивного керування керма роблять управління Вашим Golf GTI на звивистих дорогах ще приємнішим. Для кращої динаміки руху, кращого зчеплення та більш точного контролю під час керування.
  • Спортивна ходова частина
    Оберіть спортивне зчеплення між Вами та дорогою.
    Надійна спортивна ходова частина Golf GTI входить до стандартного обладнання і пропонує ще більше задоволення від руху завдяки чудовій керованості, перетворюючи спортивний стиль керування на частково комфортний.
  • Асистенти:  Front Assist та ACC.
    На людних вулицях Ви залишитесь у спокої.
    Завдяки системі адаптивного круїз-контролю (ACC) Ви можете почуватися за кермом комфортніше. Система фронтального контролю Front Assist, до складу якої входять функція екстреного гальмування в умовах міста City, встановлюється серійно у Golf GTI.
  • Park Assist
    Паркування може бути значно простішим.
    Ви ще досі паркуєте автомобіль самостійно? Опціональна система Park Assist зможе уберегти Вас від обертання керма і допоможе Вам знайти місце для паркування. Ультразвукові датчики зможуть визначити, чи поміститься Ваш Golf у знайдене місце.
  • Системи Traffic Jam Assist та Emergency Assist
    Якщо водій не може, то система допоможе.
    Опціональна система руху в дорожніх заторах Traffic Jam Assist підтримує Вас в умовах напруженого дорожнього руху з постійними зупинками та зрушеннями з місця, що допоможе Вам уникнути типових для дорожніх заторів зіткнень. Опціональна система Emergency Assist* може визначити, коли водій більше не здатен керувати автомобілем та переймає на себе напівавтоматичний контроль над автомобілем.
  • Датчик Blind Spot
    Просто довіртеся Вашому автомобілю.
    Коли Ви керуєте автомобілем, то опціональна система контролю «мертвих» зон Blind Spot у поєднанні з системою контролю поперечного руху позаду Rear Traffic Alert попередить Вас про автомобілі, що знаходяться у «мертвій» зоні. Вона контролює зону позаду та збоку Вашого автомобіля, коли Ви виїжджаєте заднім ходом з місця для паркування.
 

 

Більше інформації надасть наш фахівець:

Ігор
Клюс

Фахівець з продажу
Телефон: +38 032 232 35-17
Мобільний телефон:
Факс:

 

Автомобіль можна придбати за повну вартість, або ж оплачувати частинами. Діють доступні програми фінансування (кредит/лізинг) як для фізичних, так і юридичних осіб. Більше проконсультує наш фахівець з фінансових послуг: 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.