Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Сьогодні приїхала нова комплектація SEAT Arona: вже оцінили Xcellence?
29.07.2019
Новини від СЕАТ

Сьогодні приїхала нова комплектація SEAT Arona: вже оцінили Xcellence?

Хтось підкорюється стадному інстинкту. А хтось вчиняє по-своєму. SEAT Arona - це міський кросовер, створений для рішучих. Для тих, хто йде своїм шляхом. Несхожий ні на кого, Arona поєднує в собі властивості маневреного міського автомобіля з рисами, характерними для SUV. Ось він, готовий до дій.  А ти готовий?

оглшлш

Рішення приймаєш ти
Де і коли б ти не був - на швидкісній трасі, у щільному заторі або під час складних маневрів на парковці - SEAT Arona завжди з тобою. Сучасні асистенти водія радо візьмуть частину обов'язків на себе, а пристрої безпеки подбають про тебе і твоїх пасажирів. Спокійно роби все, як завжди. Ти в найкращих руках.

 

Покажи себе
Формула оснащення нового SEAT Arona: стиль, комфорт, виразні лінії кузову, просторий салон, якісні матеріали оздоблення і сучасні технології.

Звільни свою фантазію
Хочеш більше? Зроби свій SEAT Arona ще гарнішим, розумнішим і сексуальнішим. Широкий асортимент аксесуарів і можливостей кастомізації дозволить перетворити Arona на автомобіль твоєї мрії.

 

Більше інформації про всі можливості SEAT Arona Xcellence знає наш фахівець:

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-503
Мобільний телефон: +38 (093) 905-22-01
Факс:

Автомобіль можна придбати за повну вартість, або оплачувати частинами з доступними програмами фінансування від Porshe Finance Group Ukraine.

Кредит чи лізинг на прозорих умовах з одних рук. Доступний як для юридичних, так і фізичних осіб. Все, про умови отримання фінансування розповість наші фахівець: 

 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.