Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Що таке адаптивний круїз-контроль в нових SEAT Ateca?
28.01.2019
Новини від СЕАТ

Що таке адаптивний круїз-контроль в нових SEAT Ateca?

Куди відвіз повнопривідну SEAT Ateca Максим Дубовой? Для чого взагалі цей адаптивний круїз контроль? Де й на чому подрифтувати на Львівщині? Ми відзняли короткий відеоролик, щоб відповісти на ці питання...

ц4ен54

Кожне сучасне авто SEAT Ateca оснащено мегакорисною і так потрібною функцією адаптивного круїз-контролю.

Адаптивний круїз-контроль (ACC, Adaptive Cruise Control) — це система, що крім підтримання постійної швидкості, стежить ще й за відстанню до автомобілів, які їдуть попереду та позаду. При цьому адаптивний круїз-контроль вміє триматися слідувати за переднім автомобілем і при необхідності пригальмовувати чи пришвидшувати машину.

Робота адаптивного круїз-контролю напряму залежить від систем безпеки ABS і ESP і, якщо хоча б одна з них вийде з ладу, ACC також не працюватиме. При цьому на інформаційному дисплеї повинно з’явитися повідомлення про несправність.

Функція адаптивного круїз-контролю в автомобілях SEAT Ateca отримує дуже хороші відгуки, серед тих, хто вже нею користується. Однак потрібно також врахувати, що він аж ніяк не замінює водія. Наприклад, в таких ситуаціях, коли авто, що їде попереду, лише частково перекриває смугу руху, то ACC може неправильно визначити відстань до нього, а тому водій постійно повинен стежити за дорогою.

Про переваги функції адаптивного круїз-контролю в нових SEAT Ateca ми відзняли короткий відеоролик. Приємного перегляду.

 

 

До речі, зараз на нові SEAT Ateca діють доступні акційні ціни. Про все знає і розкаже наш фахівець з продажу Максим. Телефонуйте, або пишіть на Viber за вказаними контактами:

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-503
Мобільний телефон: +38 (093) 905-22-01
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.