Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Ще до кінця лютого кросовер Arona віддаємо за акційною ціною
23.12.2019
Новини від СЕАТ

Ще до кінця лютого кросовер Arona віддаємо за акційною ціною

Ловіть приємні святкові бонуси на покупку нових автомобілів SEAT Arona. Знижки до 8% діють до 29 лютого для всіх клієнтів Алекс СО.

6uthfgf

Зараз універсальний міський кросовер SEAT Arona віддаємємо за 17 093 євро. Така пропозиція дійсна для всіх клієнтів Алекс СО, які придбають автомобіль до 29 лютого 2020 року. 

Життя легке. 

У світі безліч можливостей. Із SEAT ти легко скористаєшся ними. Прокладай свою стежку. Обирай власні цілі. Вільно рухайся по мінливому життю. Що, як, Коли і де завгодно. Так ми робимо складні речі зрозумілими. Адже переконані, що все має бути простим. Особливо мобільність.

Це легко, коли ти знаєш, що й до чого. 

Іноді ти виграєш. Іноді вчишся. 


Готовий володіти ним? 

Свіжий, сучасний вигляд та обтічний дизайн. У новому SEAT Arona є все: і чіткі грані, й динамічні лінії. 

Компактний. Безстрашний. Вільний від обмежень. Маневреність міського авто поєднується зі стилем і перевагами кросовера. А з технологіями весь світ буде в тебе під рукою. Більше простору для змін. Це новий образ. Вільний, як і ти. 


Виходь із зони комфорту і розвивайся. 

“Х” позначає точне місце. Облиш мапу. адже ти знаєш дорогу. Прямуєш вишукано. Розширюєш кордони. Розмиваєш межі. а потрапивши на місце, знаєш свою мету. 


Прагнеш більшого. Більше отримуєш. 

Здійснюється все, що задумуєш. З новим SEAT Arona можливо все. Оранджевий на сірому? Є. Чорний на червоному? Авжеж. Що б ти не обрав, SEAT Arona допоможе підкреслити твою індивідуальність. 


Чудовий вигляд, чи не так?

Неперевершений з об’єктивних причин. Оздоблена глянсом решітка радіатора й вища посадка водія виділяють SEAT Arona з-поміж юрби. Звідси легко планувати наступний крок. 


Притягуй погляди. Полони серця. 

Від гострих ліній до 18-ти дюймових легкосплавних дисків - SEAT Arona розкаже про все без слів. Адже стиль  - це не тільки гарний вигляд. А й невимушеність. 


Дивися прямо. Іди вперед. 

Яскравіший від усіх. Новий SEAT Arona має найсучасніші світлодіодні фари й задні ліхтарі. Тож тобі вистачить снаги і світла, аби дійти до мети.


Твій безмежний простір. 

Великі плани потребують багато місця. Потягнись. Торкнись оббивки. На дотик вона така, як треба. І рушай. Куди забажаєш. 


Безліч можливостей. 

Завжди можна використати додатковий простір. Адже SEAT Arona пропонує більше. у 400-літровий багажник складай усе, що потрібно тобі й твоїм пасажирам. аби всім було комфортно. 


Пильнуй їхнє наближення. Без зусиль. 

Не всі можуть зреагувати миттєво, коли авто вигулькує нізвідки. Тобі допоможе новий SEAT Arona, попередивши про небезпеку в “мертвій” зоні. І нехай кожен робить свою справу. 


Не зупиняйся на досягнутому. 

Бажаєш кращого? ти його маєш. Хочеш ще більше? облаштуй усе на свій смак. Новий SEAT Arona можна стилізувати до найменших деталей. Обрати будь-який колір та оздобрення. 

Недостатньо технологій? Завантажуй ще. Більше стилю? Є. І ніхто не вказуватиме, що робити. Вибір завжди за тобою. Метушня навкруги? Але ти не піддаєшся їй. Як і новий SEAT Arona. Комплектація FR  - це ефективність й універсальність, поєднані з найкращим у класі дизайном. Хто сказав, що не можна мати все? 


Ультрадинамічний. 

Тепер керуєш ти. До комплектації FR входить система SEAT Drive Profile. У будь-якій ситуації обирай потрібний режим. Краще зчеплення? Економніший режим? Вибір за тобою. 

Діє послуга Trade-in (обмін Вашого авто на новий з салону).

Більше інформації про наявні в автосалоні Amarok розповість наш фахівець. 

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Вартість авто можна оплачувати повністю або частинами. Діють доступні програми фінансування 

Кредит від 0,001% річних у гривні.

Фінансовий та оперативний лізинг від 9,5% річних у валюті.

Детальніше проконсультує наш фахівець фінансових послуг: 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.