Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. SEAT підкорив автолюбителів новим електрокаром el-Born
06.03.2019
Новини від СЕАТ

SEAT підкорив автолюбителів новим електрокаром el-Born

На Женевському автосалоні офіційно представили новий іспанський повністю електричний хетчбек SEAT el-Born. Автомобіль назвали на честь району Барселони, де він був спроектований.

regett

Попри те, що це концепт-кар, він дуже близький до фінальної версії й іспанський автовиробник SEAT планує випустити Еl-Born в серію вже в наступному році.

Електрокар оснащений акумуляторною батареєю на 62 кВт-год, яка, за словами SEAT, забезпечить дальність пробігу до 420 км (в рамках офіційного циклу випробувань WLTP).

 

Електродвигун має номінальну потужність 150 кВт (204 к.с.) і видає достатньо потужності для прискорення автомобіля до 100 км / год всього за 7.5 сек.


Еl-Born підтримує зарядку постійним струмом потужністю до 100 кВт і отримує 80% заряду за 47 хвилин.

SEAT каже, що el-Born буде оснащений автономною системою допомоги водієві рівня 2.Електромобіль буде проводитися на заводі Volkswagen у Цвіккау, в Німеччині, де Volkswagen також планує почати виробництво власного електрохетчбека на базі платформи MEB.

El-Born повинен стати другим повністю електричним транспортним засобом на базі платформи MEB від групи Volkswagen.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.