Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. SEAT підкорює нові горизонти: як виглядає паризький автосалон?
08.10.2018
Новини від СЕАТ

SEAT підкорює нові горизонти: як виглядає паризький автосалон?

Тепер нові автомобілі SEAT милують око французів. Від початку жовтня SEAT зі своїми новинками вирушив до Парижа. Тут, у Франції, відкрили дві тимчасові торгові точки.

таррако париж

Тепер SEAT Arona показують на відомій площі Сен-Лазар. Тут прихильники бренда можуть поїздити автомобілем і випробувати усі його можливості. Відтак в універмазі «Le BHV Marais», що в наймоднішому кварталі Парижа, відкрився простір суббренда CUPRA. Тут можна купити продукти обмеженої серії й унікальні аксесуари з нової лінійки, яку CUPRA випускає в співпраці з іншими знаковими брендами, зокрема Fabike, L.G.R, Trakatan.

«Париж - вдале місце для показу новітніх автомобілів Tarraco й Arona TGI. До 2020 року маємо намір випускати нову модель кожні півроку. Ми прийняли цей виклик, щоб показати можливості компанії. Аби наблизитися до людей, переносимо автомобілі туди, де вони й мають бути - на вулиці міста», - зазначив президент SEAT Лука де Мео (Luca de Meo).

Під час Паризького автосалону в «Green Center» на площі Згоди охочі мали змогу провести тест-драйв автомобілів Leon та Ibiza на стиснутому природному газі. Вперше на експозиції з'явився Arona TGI. Це перший у світі кросовер із двигуном на природному газі - чистому й ефективному паливі з низькими викидами. SEAT випускає вже четверту модель із двигуном TGI. Лінійка іспанського бренда найбільша серед європейських автовиробників.

На честь 120-ліття Паризького автосалону 30 вересня на площі Згоди пройшов парад, у якому взяв участь і славетний SEAT 600.

 

Уся лінійка кросоверів на Паризькому автосалоні

Нині в Парижі можна побачити повну лінійку кросоверів SEAT - Arona, Ateca й Tarraco. Цьогоріч під гаслом «Чому не зараз?» бренд продемонструє можливості нового автомобіля Tarraco. У спеціальній інтерактивній кімнаті із дзеркальними стінами відвідувачі опиняються в центрі всесвіту Tarraco. Нова модель покликана привабити покупців, поліпшити імідж бренду й принести компанії щедрі прибутки. На стенді SEAT є великі дисплеї, на яких відвідувачі можуть сконфігурувати моделі Ibiza, Arona, Leon, Ateca чи Tarraco.

 

SEAT Tarraco - новий флагман бренду

З новим кросовером бренд входить до категорії позашляховиків на 7 місць. Презентація моделі відбулася 18 вересня в Таррагоні. Особливості дизайну Tarraco визначають напрямок для наступних моделей бренду. Провідний кросовер SEAT вирізняється дизайном і функціональністю, спортивністю й комфортом, доступністю та якістю, технологічністю й емоційністю. Двигуни потужністю 150 і 190 к.с. мають систему безпосереднього впорскування, турбонаддув і систему СТАРТ-СТОП.

 

SEAT Arona TGI - перший на ринку кросовер на стиснутому природному газі

Arona TGI є першим кросовером бренду на природному газі - екологічній альтернативі бензину чи дизельному пальному. Автомобіль створили, розробили й вироблятимуть на головних потужностях SEAT у Марторелі. Модель є кроком уперед у межах програми вдосконалення автомобілів, адже з нею власники дбають про довкілля й заощаджують кошти. Новий трициліндровий двигун TGI із 12 клапанами й шестиступеневою МКП має запас ходу 400 км на газі й 160 км на бензині.

 

CUPRA Ateca - поява нового бренду

CUPRA Ateca - це перша модель нового бренду CUPRA. Авто поєднує спортивний характер і комфорт для щоденних поїздок. Унікальний стиль, особистість і технологічне обладнання ставлять CUPRA Ateca поруч з автомобілями преміум-класу. Авто має чотирициліндровий двигун 2.0 TSI потужністю 300 к.с. із семиступеневою коробкою передач DSG.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.