Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. SEAT Ateca: ласкаво просимо в епоху інновацій
05.12.2021
Новини від СЕАТ

SEAT Ateca: ласкаво просимо в епоху інновацій

SEAT Ateca має усе необхідне, аби звичайні речі ставали чимось дивним і перетворювали кожен день на щось прекрасне. Його ергономіка, практичність та комфорт перевершують всі сподівання.

sfs

Оснащений інноваційними асистентами водія, цей автомобіль є ідеальним варіантом як для щоденних міських поїздок, так і тривалих подорожей бездоріжжям.
Сучасний SEAT Ateca має адаптивний круїз контроль та систему огляду 360°.

Жодна модель не обходиться без системи Area View, Park Assist та функції Easy Open.


 Зв'язок зі світом
Плануйте день, плануйте настрій! Інтерфейс Full Link дає змогу інтегрувати смартфон з мультимедійною системою та безпечно користуватися мобільними додатками, не відволікаючись від дороги. А завдяки бездротовому зарядному пристрою мобільний пристрій ніколи не залишиться без енергії.


 Спокійне міське життя
Безпека у місті полягає, насамперед, у вмінні передбачати небажані ситуації. Асистент Traffic Jam Assist допомагає комфортно просуватися у заторах, а система Blind Spot Detection з асистентом Rear Cross Traffic Alert дбають про «мертві» зони обабіч автомобіля.


 Усе вирішують деталі
Продумані деталі в екстер’єрі та інтер'єрі SEAT Ateca розбавляють рутину яскравими моментами. Автомобіль оснащено повністю світлодіодними фарами. А сам дизайн та сучасні технології перетворюють кожен день на цікаву подію.


 Ateca — переможець Autobest 2017
Кросовер Ateca приніс компанії SEAT міжнародне визнання як «Вибір покупців 2017» на одному з найпрестижніших конкурсів континенту - AUTOBEST 2017.



Детальніше про всі технічні характеристики та спеціальну пропозицію на покупку SEAT Ateca розповість фахівець із продажу.  


Максим
Дубовой
Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-503
Мобільний телефон: +38 (093) 905-22-01
Факс:

Оплатити покупку свого SEAT можна частинами.  Більше дізнавайтесь у фахівця з фінансових послуг.  

Уляна
Кобрин
Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.