Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Розпочніть свої найяскравіші пригоди з Volkswagen Tiguan
05.08.2019
Новини від Фольксваген

Розпочніть свої найяскравіші пригоди з Volkswagen Tiguan

Щодня з понеділка по суботу проводимо тест-драйви Volksvagen Tiguan. Зараз в Алекс СО в наявності комплектації за найбільш доступними цінами.

ololo

Чіткі контури, гострі виразні лінії: завдяки власній концепції дизайну новий Tiguan виходить на сцену сповнений силою. Численні дизайнерські штрихи наполегливо продовжують мову форм у салоні автомобіля.

А завдяки сервісам синхронізації Ви завжди знаходитесь на цифровому автобані попереду усіх. За допомогою новітніх технологій, багаточисленних можливостей індивідуалізації, а також вражаючих
динамічних характеристик новий Tiguan підтримує Вас в усьому, чого Ви бажаєте досягти – на дорогах з твердим покриттям, на бездоріжжі або онлайн-мережі.

Park Assist
Запаркує Ваше авто, якщо буде потрібно.
Не завжди ми маємо достатньо сил та терпіння, щоб запаркувати автомобіль у вузьких провулках. Park Assist має. Система розпізнає наявність поперечних і повздовжніх вільних паркувальних місць, а також здійснює самостійне паркування у визначену зону. Водій лише натискає педаль газу або гальм.

 

Trailer Assist
Завжди на крок попереду. Навіть на паркінгу.
Завдяки опціональній системі Trailer Assist маневрування з причепом від 2000 до 2500 кг не спричинятиме жодних проблем. Водієві лишається тільки натискати на педалі гальма й акселератора та, звичайно, бути уважним.

 

Lane Assist
Дотримуйтесь своєї смуги та тримайте погляд.
Чи траплялось, що Ви відволікались від керування буквально на секунду, а через дві - вже були на іншій смузі? Більше не траплятиметься.

 

4MOTION Active Control
Ваш Volkswagen адаптується під Ваш стиль.

Індивідуальний профіль для конкретного покриття і Ваших потреб: легким рухом селектора Ви самі обираєте, як прямувати до цілі. Система 4MOTION Active Control має профілі налаштувань для різних дорожніх та погодних умов.

 

Area View

Завдяки опційній системі кругового огляду Area View Ви отримаєте огляд простору навколо автомобіля в зоні видимості камер: чотири камери передають підказки на екран мультимедійної системи. Таким чином, Ви можете побачити дорогу, яку погано видно з місця водія. Ви можете точно керувати причепом або об'їхати перешкоди заднім ходом. Особливо комфортною система кругового огляду Area View стає у випадку, коли для маневрування недостатньо місця, тому що Ви можете побачити всі сторони навколо Вашого Volkswagen.

Завдяки об'єднанню усіх чотирьох камер системою розраховується вид з висоти пташиного польоту. Так Ви можете побачити, що саме відбувається у зоні видимості камер навколо Вашого автомобіля.

Більше інформації про всі можливості Volkaswagen Tiguan знає наш фахівець:

Ігор
Клюс

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1212
Мобільний телефон: +38 (067) 96-21-758
Факс:

Автомобіль можна придбати за повну вартість, або оплачувати частинами з доступними програмами фінансування від Porshe Finance Group Ukraine.

Кредит чи лізинг на прозорих умовах з одних рук. Доступний як для юридичних, так і фізичних осіб. Все, про умови отримання фінансування розповість наші фахівець:

 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.