Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Повний привід та 300-сильний двигун: чого очікувати від новинки T-Roc R
27.02.2019
Новини від Фольксваген

Повний привід та 300-сильний двигун: чого очікувати від новинки T-Roc R

Зовсім скоро стартують продажі нового Volkswagen T-Roc. Днями стало відомо про деталі T-Roc R. По суті – це високий Golf R з тими ж силовими агрегатами та системою 4Motion… Але…

4е4е

Volkswagen T-Roc R – став другим “гарячим” кросовером німецької марки, після Touareg R50.
Абсолютно усі силові агрегати й деяка техніка нового T-Roc R запозичені у останнього VW Golf R, включаючи 2-літровий турбомотор з віддачею у 300 “коней”, систему повного приводу 4Motion, 7-ступеневий “робот” DSG та гальма.

Першу сотню T-Roc R з гольфівським двигуном набирає за 4,9 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на 250 км/год. Творці кросовера з індексом R вирішили дати майбутнім власникам більше свободи, тож систему стабілізації в T-Roc R можна буде повністю відключити.


Зовні новинка дуже близька до “приспортивленої” версії кросовера – T-Roc R-Line. Від останнього новачок відрізняється збільшеними повітрозабірниками спереду і чотирма патрубками титанової системи випуску Akrapovic ззаду.

T-Roc R оснащується 18-дюймовими легкосплавними дисками, а за доплату можна буде замовити 19-дюймові. Підвіска автомобіля стала більш жорсткою, а кліренс зменшився на 20 мм задля кращої стійкості і маневровості. Нові налаштування отримала і система рульового управління.

 

Побачити новий T-Roc R живцем можна буде наступного місяця на Женевському автосалоні, а старт продажів серійної машини очікується до кінця поточного року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.