Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Покупка на мільйон: чоловік випадково купив за копійки дуже дорогий раритет
12.02.2019
Новини від Фольксваген

Покупка на мільйон: чоловік випадково купив за копійки дуже дорогий раритет

Жителю німецького міста Айфель пощастило купити рідкісний Volkswagen T1 Samba – особливої версії на базі першого покоління Transporter. Щоправда, сьогодні олдтаймер ще потрібно відновити, аби він був чогось вартий.

6н

Рідкісний фургончик був придбаний, як машина на запчастини усього за 2500 доларів. А ні продавець, а ні покупець не знали цінності автомобіля. Однак виявивши табличку з датою випуску (лише вона коштує 5-значну суму), новий власник зрозумів, який скарб потрапив йому до рук.

 

Спеціальна модель Volkswagen Transporter, відома як Samba або Microbus Deluxe, була представлена ​​в квітні 1951 року у Франкфурті. Було випущено лише 269 екземплярів Samba.

Зовні такий мінівен відрізнявся багажниками на даху, додатковими віконцями на покрівлі, складаним м’яким дахом, хромованими ковпаками коліс, полірованою емблемою VW на передній частині і двоколірним кузовом. Кольори були розділені хромованими молдингами.

Сьогодні вартість відновленого автомобіля може сягати сотень тисяч доларів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.