Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Офіційна презентація: що відомо про великий позашляховик TARRACO
19.09.2018
Новини від СЕАТ

Офіційна презентація: що відомо про великий позашляховик TARRACO

Цього тижня в іспанському місті Террагона SEAT представив новий великий кросовер Tarraco. Позашляховик схожий на свого молодшого побратима по сегменту і також отримав гібридні технології.

счч

Новий позашляховик Seat Tarraco побудований на платформі довгої колісної бази MQB-A Volkswagen Group, яка також використовується для VW Tiguan і Skoda Kodiaq.

Надпотужний кросовер з'явиться в п'яти - і семимісцевій версії. У продаж він надійде у грудні цього року, відтак збірку буде налагоджено на заводі VW Wolfsburg.

Довжина Tarraco - 4735 мм, висота - 1658 мм, а колісна база досягає 2,8 метра, що дозволило зробити багажник місткістю від 760 літрів до 2000 літрів зі складеними спинками задніх сидінь.

У Tarraco є два бензинових і стільки ж дизельних варіантів. Базова версія бензину являє собою чотирициліндровий 1,5-літровий TSI-блок з шестиступеневою механічною коробкою передач і переднім приводом. Високоякісний 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 187 к. с. оснащений семиступеневим автоматичним і повним приводом. Обидва дизелі є 2.0-літровим TDI потужністю 148 і 178 к. с. На вибір власника пропонують передній і повний привід.

У списку оснащення присутні доступні технології та системи безпеки VW Group - зокрема, системи управління динамічним корпусом Tarracco (DCC) з режимами їзди, утримання в смузі руху, допомога при русі в пробці і розпізнавання дорожніх знаків.

Також Tarraco оснащений системами попередньої діагностики і перекидання.

На сьогодні SEAT підтвердив появу гібридної версії Seat Tarraco, яка буде запущена протягом наступних двох років. Ця модель запропонує повну потужність трансмісії в 207 к. с. і 400  Нм обертального моменту, з електричним діапазоном в 50 км і виходом CO2 менш як 50 г/км.

Зараз кросовер Seat Tarraco прямує на Паризьке автошоу, що відкривається четвертого жовтня.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.