Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Новий Crafter на головній події Західної України у сфері будівництва
04.10.2018
Новини від Фольксваген

Новий Crafter на головній події Західної України у сфері будівництва

З 3 по 6 жовтня Алекс СО - офіційний дилер автомобілів Volkswagen бере участь в Осінньому Будівельному Форумі. Це одна з найбільших подій Західної України, яка об’єднує всі основні напрями будівельної галузі та демонструє нові досягнення будівельної індустрії України та світу. На виставці презентуємо новий Crafter - автомобіль надійний 365 днів на рік.

смс

Легкий розвізний фургон Volkswagen Crafter ідеально вписується в концепцію будівельної виставки. Найпрактичніший та найнадійніший - ось дві основні причини, чому обрати потрібно саме Crafter. Цей автомобіль був спеціально адаптований до потреб комерційних клієнтів, тому оснащений потужними й витривалими двигунами, а також передовими системами підтримки водія.

 

Осінній Будівельний Форум відбувається двічі на рік, навесні та восени. У Виставковому центрі "Південний - ЕХРО" збираються провідні будівельні компанії, виробники будівельних матеріалів, архітектори, дизайнери та інженери та компанії дотичні до будівельної індустрії. Впродовж трьох днів тут проходять цікаві семінари, онлайн-презентації, акції та розіграші.

“Для нас важливо пропонувати людям саме те, що їм потрібно - надійний та витривалий автомобіль. Саме таким є новий Crafter. На сьогодні це єдиний автомобіль у класі з шістьма варіантами комбінацій приводу та коробки перемикання передач. Передній, задній та повний привід 4MOTION можна поєднувати з 6-ступеневою механічною або 8-стуеневою автоматичною КПП.

Великою перевагою є його довговічність, тут VW Crafter однозначно випереджає будь-яких конкурентів. Все завдяки відмінному листовому металу, частково оцинкованому кузову, а також найсучаснішим технологіям з’єднання. А ще важлива економічність - у порівнянні з попереднім поколінням, новий Crafter, має нижчі витрати  на технічне обслуговування та витрати палива”, - зазначив фахівець з продажу комерційних Volkswagen автомобілів Любомир Чех.

Завдяки зручному дизайну, комфортності й інноваційним системам безпеки та допомоги водієві - новий Crafter визнано кращим міжнародним фургоном 2017 року (International Van of the Year 2017).


Для відвідувачів Осіннього Будівельного форуму Алекс СО пропонує вигідні пакетні пропозиції зі спеціальним ціноутворенням. Більше інформації можна дізнатися у фахівців з продажу.

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1211
Мобільний телефон: +38 (097) 90-00-334
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.