Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Новим Віце-президентом SEAT з питань дослідження та розвитку став Доктор Вернер Тієтц
03.06.2020
Новини від СЕАТ

Новим Віце-президентом SEAT з питань дослідження та розвитку став Доктор Вернер Тієтц

>  Колишній голова відділу розвитку Bentley обійме посаду з 1 липня.>  Тієтц є промисловим інженером, він працював у галузі дослідження та розвитку у Audi та Porsche, він має майже 30-річний досвід роботи у Volkswagen Group.

iuhihiu

Марторель (Іспанія) - Доктор Вернер Тієтц призначений новим виконавчим Віце-президентом з питань дослідження та розвитку, починаючи з 1 липня. Він приєднався до Volkswagen Group у 1994 році та був головою відділу розвитку у Bentley. У компанії SEAT він замінить Акселя Андорффа, який перейде до роботи із брендом ŠKODA, беручи на себе відповідальність за виробничі лінії.

Тієтц навчався у Рейнсько-Вестфальському технічному університету Аахена (RWTH Aachen University) у Німеччині. Перед тим як розпочати роботу у Volkswagen Group у 1994 році, він працював у своєму університеті над дослідницькими проектами, які стосувалися процесів переробки матеріалів із пластику. Він обіймав декілька посад у Audi та довгий час відповідав за розробку всіх інтер'єрів автомобілів Audi. У 2011 році він перейшов до Porsche, де відповідав за розробку кузовів та інтер'єрів усіх моделей. Він також приймав участь у розробці концепт-кару Taycan та працював над впровадженням інноваційних матеріалів у декількох моделях. З 2018 року він був членом виконавчого комітету Bentley, де він запровадив нову стратегію розвитку та започаткував електрифікацію бренда.

Президент SEAT Карстен Ісенсі наголосив, що «це чудові новини для SEAT мати такого нового менеджера як Тієтц, який має довгий успішний шлях у найбільш технологічних брендах Volkswagen Group. Його досвід неодмінно зробить вклад у подальше зміцнення позицій SEAT у галузі технологій та інновацій, яка є однієї з найголовніших галузей для компанії».

Новий директор SEAT очолить інноваційні проекти у період переходу до електричної мобільності та технологічних удосконалень, що забезпечать більш безпечне керування. Віце-президент SEAT з питань дослідження та розвитку відповідальний за усі напрямки дизайну автомобілів SEAT та CUPRA у Технологічному Центрі SEAT, де більше ніж 1 000 інженерів працюють над розробкою інновацій для автомобілів та майбутніх рішень мобільності пересування. SEAT є провідним промисловим інвестором у Іспанії. У 2019 році компанія виділила 1,259 мільярда євро, щоб пришвидшити програму інвестицій.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.