Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Незалежність в кожному кілометрі - що ховає в собі добрий, надійний друг Amarok?
02.07.2019
Новини від Фольксваген

Незалежність в кожному кілометрі - що ховає в собі добрий, надійний друг Amarok?

Добре підготовлений, Amarok проривається навіть через глибоке болото, рухаючись у режимі повного привода Low. В наявності в автосалоні Алекс СО.

ернро

Дорога вкрита величезними ямами та глибокими вибоїнами. Але завдяки справжній перевазі коротких звисів кузова Amarok не торкається землі.

Повний привод 4MOTION.
Унікальна комбінація 8-ст. коробки перемикання передач та постійного повного приводу 4MOTION із самоблоківним міжосьовим диференціалом Torsen забезпечує комфортне керування та вражаючі всюдихідні якості.

Для автомобілів з механічною коробкою перемикання передач доступне класичне рішення - повний привод 4MOTION, який підключається додатково.

 

Коробки перемикання передач.
Наврядчи ви зможете знайти інший автомобіль цього класу, в якому пропонуватиметься спеціально адаптована під типові умови експлуатації пікапів 8-ступінчаста автоматична коробка перемикання передач у поєднанні з системою постійного повного приводу.

«Коротка» перша передача повноцінно замінює понижаючий ряд трансмісії під час руху бездоріжжям та полегшує рушання під час буксирування тяжкого причепа. "Довга" восьма передача дає можливість мчати по трасі з мінімальними обертами двигуна, що знижує рівень шуму та витрату пального. В яких умовах ви би не рухалися, ключовим словом, яке визначає ваш стан, буде "комфорт".

Amarok долає 100-відсоткові підйоми  (кут 45 градусів) з корисним навантаженням до 1 тонни, що чудово ілюструє, яким запасом сили володіє цей пікап. В оспнові конструкції - міцна сталева рама. а це означає, що він у змозі буксирувати важкий причеп у таких непростих умовах, куди звичайним легковим автомобілям і навіть кросоверам шлях закритий. 

 

Конструктивні особливості VW Amarok - широка колія та низький центр ваги забезпечують неймовірну стійкість пікапа. Він здатен рухатися вздовж схилів під кутом 45 градусів. 

Більше інформаіції про всі можливості та технічні характеристики Volkswagen Amarok розповість наш фахівець Любомир: 

 

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1211
Мобільний телефон: +38 (097) 90-00-334
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.