Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Автомобілісти, зі святом Вас усіх!
27.10.2019
Новини від Фольксваген

Автомобілісти, зі святом Вас усіх!

Друзі, всією командою Алекс СО вітаємо Вас із днем автомобіліста. Хай дороги будуть легкими й щасливими, а про надійність автомобілів ми подбаємо.

фіуауца

27 жовтня в Україні святкують День автомобіліста.

Це офіційне свято всіх працівників дорожньо-транспортної галузі в цілому. Традиційні заходи проходять в середовищі автотранспортних підприємств, керівництвом організовуються концерти й банкети, вітають всіх, проводять нагородження і заохочення найбільш успішних працівників. Сучасна економіка і промисловість успішна в тому числі й завдяки якісній роботі дорожньо-транспортного господарства, автомобільного виробництва і машин, які допомагають нам підтримувати стан доріг і шляхопроводів.

Враховуючи масовість цієї цікавої професії, її популярність і привабливість у 1980-му році, а саме - 1-го жовтня Президія Верховної Ради СРСР видала Указ «Про святкові і пам’ятні дні» № 3018-Х, в якому окрім іншого засновувалося і професійне свято «День автомобіліста», більш відоме в народі, як «День водія». Датою святкування цього професійного свята стало тоді остання неділя жовтня. Час йде вперед, і замість «Великого і Могутнього» виникла низка незалежних держав. Однак, ставши популярною і гаряче улюбленої традицією в народі святкування Дня автомобіліста пережило ці глобальні зміни. І звичайно ж це не залишилося без уваги відповідного нового законодавства суверенних держав. Так, наприклад, в Україні цей день був закріплений Указом Президента України від 13-го жовтня 1993-го року № 452/93 і відзначається щорічно також в останню неділю жовтня. У спробі примирити працівників дорожнього господарства і автомобілістів цей день став їхнім спільним святом, яке тепер має назву «День автомобіліста і дорожника». Росія відмовилася від цих спроб і дорожники відзначають своє професійне свято окремо.
У День автомобіліста Алекс СО приєднується до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом. Бажаємо Вам безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів у праці та сімейного щастя! Зі святом автомобіліста!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.