Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Не ламай голову - ламай стереотипи: новий Ibiza для комфортних подорожей
25.10.2018
Новини від СЕАТ

Не ламай голову - ламай стереотипи: новий Ibiza для комфортних подорожей

Чи можуть подорожі автомобілем бути комфортними? Так, звичайно, якщо ці поїздки проходять в компанії надійного кросовера Seat Ibiza.

ібіца

Перше покоління хетчбека отримало платформу Fiat Ritmo. Це був 1984 рік. Його показали в Паризькому автосалоні й з цього часу по 1993 рік було випущено 1 342 001 автомобілів.

Далі одна за одною з’являлись оновлені версії та вдосконалені моделі. Сьогоднішня сучасна версія Ibiza отримала нові інноваційні системи водія. 5-дверний хетчбек SEAT Ibiza п'ятого покоління був представлений на Женевському автосалоні в березні 2017 року. Він заснований на платформі MQB A0. Варіанти двигуна включають 1,0 TSi 3-циліндровий бензин і 1,6 TDi 4-циліндровий дизель.

Задати яскравий тон буденності та сповна проявити себе - безперечна ціль для власників нового Seat Ibiza.

  • А що всередині?

Модель оснащена інноваційними системами допомоги водію: навігаційною системою з інтерфейсом Full Link, інтерфейсом Connectivity Box, адаптивним круїз-контролем, системою безключового доступу Kessy, камерою заднього виду та аудіосистемою BeatsAudio.


Коли в житті виникає момент, що потрібно гучно заявити про себе, на допомогу приходить саме Seat зі своїм оновленим Ibiza.

Обираючи комплектацію, Ви можете замовити індивідуальний боковий обтікач чи втілити будь-які свої мрії щодо колірної гами.А з ефектними боковими виштамповками автомобіль є справжнім втіленням стрімкості навіть під час зупинок на світлофорах.

Відтак динамічний характер автомобіля помітний у кожній деталі - легкосплавні диски Performance, панорамний дах, спарені патрубки випускної системи та чорна оббивка з контрастною лінією.


Ця модель створена спеціально для міських пригод і має все необхідне для підкорення кам'яних джунглів. Поліпшена аеродинаміка дозволяє їхати швидше, витрачаючи ще менше пального. А підвищений рівень безпеки та покращена стійкість додають впевненості на дорозі.

  • Саме час спробувати щось нове і трішки розважитись

Хочете танцювати так, немов ніхто не бачить? Увімкніть аудіосистему BeatsAudio™.

Є цікава ідея? Поділіться нею у соцмережах за допомогою технології Full Link.

Бажаєте доїхати до пункту призначення ще швидше? Медіанавігаційна система Navi System - це попутний вітер у ваших вітрилах.

Не варто чекати. Все необхідне вже тут і зараз. Новий SEAT Ibiza зі скляним дисплеєм 8" оснащений найсучаснішими технологіями SEAT, які допоможуть вам знайти правильний шлях і в місті, і в житті. Починайте.


  • Мандруйте, а ми про все подбаємо
    Цього разу SEAT особливо зосередився на безпеці. Автомобіль оснащений адаптивним круїз-контролем із системою контролю дистанції. Тут 6 подушок безпеки, система розпізнавання втоми водія та обмежувач швидкості.


Тож уперед - назустріч новим враженням!

Дізнатись про всі технічні характеристика та вартість авто можна у фахівця з продажу за вказаними контактами.

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-503
Мобільний телефон: +38 (093) 905-22-01
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.