Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Найважливіші миті життя з VOLKSWAGEN
24.05.2019
Новини від Фольксваген

Найважливіші миті життя з VOLKSWAGEN

Ікона сучасності. Новий Volkswagen Arteon - ідеальна підтримка при будь-якій життєвій події.

egtty

Аеродинамічні контури, безрамні вікна, дивовижний дизайн задньої частини - Arteon справляє враження та захоплює не лише при першому погляді.

  • Дизайн

Екстер'єр
Вам до смаку спортивність преміального вигляду купе, але не хочеться відмовлятися від комфорту та просторого салону? Дозвольте нам представити Вам новий Arteon - синергію естетики та динамічності у одному автомобілі.

Освітлення Ambiente
Завжди правильно розставлені акценти.
Атмосфера на замовлення за одним натиском кнопки. Просто налаштуйте підсвітку в салоні нового Arteon відповідно до Вашого настрою.

Концепція освітлення
Сміливий дизайн оптимальної видимості.
Інноваційна LED-концепція нового Arteon відмінно пасує його прагненням: стрімкий та емоційний дизайн з практичною функціональністю.

Інтер'єр
Вітаємо у найвищому класі.
Безкомпромісна вимога, яка Вам так пасує. Насолоджуйтесь високоякісними втіхами, такими як: комфортні сидіння, стильні матеріали та свободою для голови та ніг.

  • Комфорт

Сидіння
Ваше місце у wellness-зоні.
У високоякісних сидіннях підвищеного комфорту нового Arteon кожна поїздка перетворюється на справжню насолоду.

Дисплеї
Тримайте погляд.
Не відриваючи погляд від дороги тримайте все під контролем завдяки двом дисплеям: інноваційній панелі приладів Active Info Display та проекційному дисплеї Head-up.

Кліматична установка
Насолоджуйтесь приватним кліматом на ходу.
Трьохзонна кліматична установка Air Care Climatronic дозволяє налаштувати індивідуальний клімат у кожній із зон незалежно одна від одної.

Акустичний комфорт
Сила в спокої. Arteon підкорює спокоєм завдяки екстраординарній тиші у його салоні.
Arteon не дозволить Вам псувати свій настрій та підвищувати голос під час розмов із пасажирами. Кліматична установка зменшить оберти під час зупинок, а система вентиляції сидінь заздалегідь спроектована таким чином, щоб не завдавати незручностей своєму власнику шляхом зменшеного рівня вібрації. Вітрове скло також стає на сторону Вашого комфорту та поглинає вітрові вібрації, щоб зменшити рівень навколишнього шуму.

Навігація

Навігація, яка перевершує Ваші сподівання.
Навігаційна система Discover Media вкаже правильний шлях найкращим чином.
Для тих, хто прагне більшого. Опційна навігаційна система Discover Pro пропонує інноваційну функцію управління жестами. Вона дозволяє Вам перемикатися з однієї радіостанції на іншу або ж одним рухом руки змінити системні налаштування в автомобілі, наприклад, інтенсивність підсвітки. Система також має екран з діагоналлю 23,4 см (9,2 дюйма), який здатен показувати чіткі 3D-карти. Також система має вісім динаміків, FM-радіоприймач та CD-привід, який може програвати аудіофайли у форматах MP3, AAC та WMA, два слоти для SD-карт, роз'єми AUX-IN та USB, інтерфейс Bluetooth для мобільних телефонів.

Online
Car-Net.
Так у Volkswagen називають інтернет в автомобілі. Завдяки корисним сервісам та функціям Ви завжди будете в курсі останніх подій, ситуації на дорогах та залишитесь на зв'язку із власним автомобілем.

Park Assist
Розширюйте свої можливості.
Насправді, вже серійно Arteon полегшує процес паркування завдяки системі Park Pilot. Проте Ви вільні додатково замовити систему Park Assist, яка здатна сама підказати чи достатньо місця для паркування.

Керування
Керування з цілеспрямованими помічниками.
Неважливо у місті чи поза його межами - Ви завжди під наглядом розумних помічників, які здатні істотно полегшувати процес керування.

Освітлення
Висновок очевидний.
Сила інновацій віднаходить себе у серійному освітленні Нового Arteon. Наші інженери потурбувались про кращу видимість, тому незалежно від комплектації кожен автомобіль оснащено повним комплектом LED-освітлення, а саме задніми ліхтарями, денними ходовими вогнями та фарами головного освітлення.

 

Скачати каталог з повною інформацією про Volkswagen ARTEON можна тут. 

За детальнішою консультацією можна звертатись до наших фахівців: 

 

Ігор
Клюс

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1212
Мобільний телефон: +38 (067) 96-21-758
Факс:

Анна
Городиська

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1217
Мобільний телефон: +38 (095) 62-86-867
Факс:

Вартість кожного авто в Алекс СО можна оплачувати повністю або частина з доступними програмами фінансування від PFG Ukrain

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.