Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Найспортивніший в сегменті: що чути про дебют нового TARRACO?
27.11.2018
Новини від СЕАТ

Найспортивніший в сегменті: що чути про дебют нового TARRACO?

Цього разу іспанський автомобільний бренд SEAT перевершив усі сподівання прихильників потужних кросоверів. Флагманській лінійці нового Tarraco вже пророкують стати найспортивнішим автомобілем в сегменті.

пепепн

Днями SEAT розкрив деталі нового кросовера Tarraco. Автомобіль, продажі якого стартують в Європі на початку 2019 року, стане флагманською моделлю SEAT.

Його розміри перевищують габарити кросоверів Ateca й Arona. Салон Tarraco вміщатиме до семи пасажирів. Відтак він побудований на тій же платформі MQB-A, що і Skoda Kodiaq. При цьому на відміну від Kodiaq, Tarraco запропонує клієнтам адаптивні амортизатори, яких немає у чеського «брата».

Новий SEAT Tarraco буде доступний з двома бензиновими й двома дизельними моторами. Базова бензинова версія - це 1,5-літровий TSI на 147 кінських сил, що працює в парі з 6-ступінчастою механікою і переднім приводом.


Бензинова 2-літрова версія зможе видати 187 к.с. і працює в парі з 7-ступінчастим автоматом з подвійним зчепленням, а також з повним приводом.


Дизельні варіанти включають один 2-літровий мотор TDI на 147 к.с. і 187 к.с. Менш потужний варіант доступний як з переднім так і з повним приводом, тоді як більш потужний тільки з повнопривідною системою.

Інтер’єр представлений повністю цифровою панеллю приладів і новою інформаційно-розважальною системою з підтримкою Android Auto, Apple CarPlay й Amazon Alexa. Нею можна управляти за допомогою контролю жестів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.