Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Ми стартували: приймаємо замовлення на Новий Golf 8
23.04.2021
Новини від Фольксваген

Ми стартували: приймаємо замовлення на Новий Golf 8

Тому всім першим клієнтам даруємо знижку 42 015 грн, бо так - найкращі ціни завжди на старті.

кпв

Тепер німецька ікона мобільності постала у новому поколінні - і для цього ми обрали й новий слоган "Тут вирує ЖИТТЯ". Нехай довкола Вас завжди вирує життя - а ми з Golf Вам у цьому допоможемо!

Спеціальна пропозиція
Прем'єрне видання Golf
Встигніть замовити свій до 30.06.2021 р. за спеціальною ціною із вигодою 42 015 грн.*

Ікона мобільності постає у новому поколінні
 
Новий Golf вже майже тут. І визначає нові стандарти на дорозі, зберігаючи при цьому характерне "Golf-почуття".

Innovision CockpitПідлаштує все під Вас.

Ваш Golf впізнає Вас та налаштує відповідно до профіля водія: від налаштувань положення сидінь до уподобань щодо кліматичних умов в автомобілі*. Ви можете просто і швидко налаштувати автомобіль під себе завдяки Innovision Cockpit: цифровій панелі приладів (10-дюймовий дисплей) у поєднанні із навігаційною системою Discover Pro (10-дюймовий дисплей). На дисплеї Digital Cockpit Ви можете налаштувати відображення корисної для Вас інформації на додачу до звичних шкал тахометра та спідометра. Наприклад, весь простір може бути віддано під відображення навігаційної мапи. Великий екран Discover Media або Discover Pro використовується для відображення багатьох функцій та анімацій з Вашого смартфона, а також дозволяє налаштувати власний робочий стіл навіть із улюбленими фоновими зображеннями.

 

Digital CockpitСучасне майбутнє
Digital cockpit - це інструмент, який дозволяє відображати потрібну Вам інформацію безпосередньо перед очима на дисплеї із високою роздільною здатністю діагоналлю 25.4 см (10 дюймів). За Вашим бажанням класичні шкали тахометра та спідометра, звісно, можуть і залишитись... Але можуть бути замінені в режимі реального часу на візуалізацію роботи асистентів або ж будуть скомбіновані задля відображення навігаційної мапи та медіа даних - і все це у привабливій графіці та плавних анімаціях.

 

Head-up дисплейВаш погляд залишатиметься на дорозі
Отримання найважливішої інформації з першого погляду та одночасний огляд шляху - велика перевага додаткового дисплея у Вашому Golf. Лобове скло стає проекційною поверхнею для відображення швидкості або навігаційних підказок. Проекцію легко читати навіть якщо назустріч рухаються джерела світла. А якщо дисплей наразі не потрібен, то Ви можете будь-коли його вимкнути.

 

Екстер'єрВізуально динамічний. Завжди помітний Golf.
Новий Golf - це динамічний дизайн із низько розміщеною передньою частиною із широким "почерком" матричної LED-оптики IQ.LIGHT та новим логотипом Volkswagen спереду. Кожен елемент незмінно гармонійно та узгоджено між собою - саме так, як ми звикли в Golf. Нова задня частина піддається домінації широкого "почерку" ліхтарів, поміж яких розміщено новий логотип та прямолінійний напис Golf. Патрубки випускної системи стримано зникають поза елегантним дифузором.

 

Більше інформації у наших менеджерів:

Ігор
Клюс

Фахівець з продажу
Телефон: +38 032 232 35-17
Мобільний телефон:
Факс:

Анна
Городиська

Фахівець з продажу
Телефон: +38 032 232 35-17
Мобільний телефон:
Факс:

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон: +38 032 2323510
Мобільний телефон:
Факс:

Дмитро
Гуцул

Фахівець з продажу
Телефон: +38 032 2323510
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.