Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Multivan - від стандартного фургона до талановитого універсала
28.11.2021
Новини від Фольксваген

Multivan - від стандартного фургона до талановитого універсала

Представлений у 1985 році, Multivan вдосконалювався протягом чотирьох поколінь.Продовження цієї успішної формули оголошено: У 2021 році бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє новий Multivan*.

цеуікаів

Рецепт успіху - візьміть найкращий вен усіх часів, додайте максимальний комфорт легкового автомобіля та абсолютно новий інтер'єр з іноваційними можливостями трансформації та організації простору. Результат: Multivan. Легенда свого класу. Культовий автомобіль усіх поколінь. Унікальна ДНК Буллі. Навіть абсолютно новий Multivan вірний цій ДНК.

План саме такий: пізніше цього року Volkswagen Комерційні автомобілі представить Multivan як підтвердження стилю та нової ери автомобілів.

Його незрівнянна ДНК зробила Multivan одним з найуспішніших та найвідоміших венів. Багатофункціональний автомобіль для сім'ї, бізнесу, спорту, свят та подорожей. На сьогоднішній день є чотири покоління Multivan. Всі вони засновані на базі моделей Транспортер - Т3, Т4, Т5 і Т6.


У 2019 році у світі та на початку 2021 року в Україні було презентовано оновлене покоління: Multivan 6.1.


У вересні 1985 р. на Міжнародному автосалоні у Франкфурті, Volkswagen представив нову версію Т3: перший Multivan. Поряд з "Транспортером" і "Каравеллою" було представлено незвичайне поєднання цільнометалевого фургона, легкового автомобіля, вену та кемпера – комфортні поїздки було приправлено оригінальним, багатофункціональним  інтер’єром: із заднім рядом сидінь, що розкладається у ліжко, та столиком. Обидві функції швидко трансформували фургон, коли це було потрібно, у компактний кемпер.

Розумно спроектований як автомобільний інструмент фургон став основою цієї ДНК та додав до  неї свій харизматичний екстер'єр. Функціональність, що лягла в основу форми: компактний простір з коротким заднім звисом та крутим вітровим склом. В салоні водій та передній пасажир сиділи прямо над передньою віссю та відчували себе піднесеними над світом легкових автомобілів, відчуття водіння, настільки типове для Bulli, який незабаром набув культового статусу. 

Протягом наступних 35 років Volkswagen Комерційні автомобілі ще більше вдосконалював ідею Multivan знову і знову, адаптуючи нові генерації цієї моделі до вимог часу.

Нові сидіння, що ковзають по рельсах в салоні, нові поворотні сидіння, нові окремі сидіння, столики, що трансформуються, все більш інтелектуальні інформаційно-розважальні системи та системи допомоги водієві, додаткова ефективність та безпека супроводжували Multivan у його подорожі протягом багатьох років. Однак ДНК а, відтак, і характеристики багатофункціонального швейцарського армійського ножа на колесах завжди залишалися недоторканими, включаючи, окрім іншого, характерне розташування сидінь спереду, надзвичайні можливості трансформації автомобіля та практичний прохід до пасажирського салону між кріслами водія та переднього пасажира.


Альберт Кірцінгер, керівник відділу дизайну Volkswagen Комерційні автомобілі, пояснює, що саме робить Bulli - Bulli: «Основа ДНК - це, звичайно, простір. Новий Multivan має цього простору з надлишком. Трансформованість, практична трансформованість - ось що вирізняє Bulli, включаючи його сьоме покоління. Включаючи Multivan».

Цього року, з новим поколінням Multivan, бренд Volkswagen Комерційні автомобілі направить свою довгу історію у майбутнє. З новим найкращим


Multivan - більш витривалим, більш зручним, більш безпечним, більш діджиталізованим, більш розумним та більш продуманим, ніж будь-коли раніше. За допомогою цієї нової моделі спеціалісти Volkswagen Комерційні автомобілі з Ганновера перенесуть ДНК цього знакового автомобіля та пов'язаного з ним способу життя в оцифрований та електрифікований вік. Як змінюються основні елементи Multivan, стане зрозумілим протягом найближчих тижнів та місяців.

Щодо очікування та презентації моделі в Україні - новий Multivan буде доступний до замовлення орієнтовно з середини 2022 року та буде продаватися паралельно із актуальними моделями Т6.1, які не завершують свій життєвий цикл.


*Модель представлено в якості передсерійного прототипа, який ще не надійшов до продажу. Дана інформація не є публічною офертою та надана із метою ознайомлення. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.