Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Multivan шостого покоління: універсальний мінівен для бізнесу чи сіменних поїздок
03.04.2020
Новини від Фольксваген

Multivan шостого покоління: універсальний мінівен для бізнесу чи сіменних поїздок

Multivan шостого покоління - це універсальний мінівен бізнес-класу з салоном, що легко трансформується, потужними економічним двигуном, опціональним повним приводом, сучасними асистентами водія і новими інфомедіа-системами.

8щ89щ89

Volkswagen Multivan люблять не лише в «ділових кругах». Він відмінно підходить для ролі сімейного авто і прекрасно пристосовується до життя у великому місті.

 

Volkswagen Multivan має одне просте рішення для різноманітних повсякденних потреб: універсальність - у трьох варіантах комплектації. Чималий простір і незрівнянна багатофункціональність гарантують постійну готовність до будь-яких завдань.
Сучасний дизайн перетворює звичні форми пасажирського фургона на дійсно привабливий образ. Особливо виразними є нові фари головного світла і задні ліхтарі - за окрему плату доступні з високоефективними світлодіодами. тим, кому потрібно трохи більше простору, радимо звернути увагу на Multivan Comfortline, доступний із подовженою на 40 см колісною базою та вісьмома пасажирськими сидіннями.

Нові мультимедійні системи - більше комфорту в дорозі

Високоякісні матеріали і першокласне оздоблення створюють у салоні автомобіля неповторну атмосферу, особливо помітну по новій передній панелі. Новими медіасистемами з інтуїтивно простим сенсорним інтерфейсом можна управляти за допомогою клавіш на оздобленому шкірою багатофункціональному кермі. Завдяки системі App Connect сумісні додатки у вашому смартфоні відображатимуться на екрані медіасистеми. Додатковий комфорт забезпечують онлайн-додатки з пакета Guide & Inform. Нова технологія volkswagen Media Control дозволяє перетворити смартфон чи планшет на пульт дистанційного керування мультимедійною системою. Нова цифрова конференц-система полегшує спілкування водія із задніми пасажирами. А новий комплект для підключення мобільного телефону Comfort гарантує постійний якісний зв’язок.

Універсальні рішення - моментальне втілення


Multivan пропонує дещо більше, ніж просто багато місця. Окрім семи комфортабельних посадкових місць, водій та пасажири неодмінно оцінять великий простір для ніг та голови, навіть на сидіннях другого і третього ряду. У Multivan Comfortline із подовженою колісною базою може бути передбачено вісім посадкових місць. Якщо є бажання, ви можете трансформувати салон і багажний простір площею 4,3 кв метрів за допомогою оригінальної системи напрямних.

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.