Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Львівська розкіш: як Алекс СО офіційно презентував новий TOUAREG
28.09.2018
Новини від Фольксваген

Львівська розкіш: як Алекс СО офіційно презентував новий TOUAREG

28 вересня в автоцентрі Алекс СО відбулось офіційне представлення нового покоління автомобіля Volkswagen Touareg. На заході зібралися клієнти автосалону, які вже давно стали друзями і партнерами Алекс СО.

ун5н

Офіційну презентацію також ідеально доповнив показ вишуканої колекції одягу. Символічно, на подіумі поєднали моделі Touareg і моделі сучасного одягу, адже вони мають багато спільного - в обох витончені форми, обоє є втіленням розкоші та статусності. Це перша подія такого формату і вона викликала резонанс серед львівських автолюбителів і стильних модників.

На початку вечора для гостей тримали інтригу. Рівно о 20:00 з-за ширми, важкого диму і світлових промені почали виїжджати нові Touareg. Витончений лінійний дизайн та оригінальна колірна палітра одразу ж впали в око присутнім.

“Усі клієнти автосалону стають нашими друзями та партнерами. Ми цінуємо їх вибір і сьогодні зібрались разом, аби офіційно представити нове покоління Volkswagen Touareg. Це не просто автомобіль - це повністю новий стиль життя і ті, хто вже встиг познайомитись з Touareg ближче,  в черговий раз переконались - Volkswagen завжди продумує все на крок вперед, вперед до інноваційного майбутнього”, - зазначив керівник відділу продажів автомобілів VW Андрій Фостяк.

За його словами, як і кожного разу Volkswagen зробив найбільший акцент на безпеці, бо з такою кількістю інноваційних систем допомоги, водію залишається лише повністю сконцентруватися на дорозі та отримувати задоволення від поїздки.

Присутні на заході гості високого оцінили зовнішній вигляд нового покоління VW Touareg.  Це втілення справжньої краси та функціональності, якості та інновацій. Кожна його деталь доведена до досконалості, кожне авто заряджене драйвом і має неповторний характер.

Найбільш інтригуючим у цьому випадку є все, що відноситься його керованості та системи рульового управління задньою віссю. І чого лише варті - прилад нічного бачення, світлодіодні матричні фари IQ. LIGHT та дисплей Innovision Cockpit? На цьому широкому дисплеї всю необхідну для водія інформацію чітко структуровано, а управляти ним можна завдяки новому інтуїтивному принципу - просто помахом руки.

 

Після офіційної частини, всі присутні мали нагоду помилуватися новими Touareg з різних кутів, долонями відчути гладку поверхню кузова, а спиною - комфорт шкіряних сидінь.
Відтак атмосферу невимушеного спілкування впродовж вечора створював гурт Дико Brass.

В Алекс СО щодня проводять тест-драйви Touareg. Всі охочі випробувати автомобіль можуть реєструватися тут. 

Більше фото дивіться на офіційній сторінці Алекс СО у мережі facebook.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.