Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Компактний кросовер VW T-Roc офіційно презентований в Україні
13.07.2019
Новини від Фольксваген

Компактний кросовер VW T-Roc офіційно презентований в Україні

Компанія Volkswagen офіційно презентувала компактний кросовер для українського ринку.

упакупк

VW T-Roc вийшов на ринок ще у 2017 році і вже отримав багато імен, з використанням яких автомобіль намагаються порівняти з іншими або просто зрозуміти його місце на ринку. Його називають й позашляховим Гольфом, й оптимальним кросовером за невеликі гроші, й гідною відповіддю південнокорейським конкурентам.

При цьому компактний кросовер має всі шанси стати бестселером для німецького концерну VAG. Тому зрозуміло, що після росту продажів у Західній Європі, тепер T-Roc прийшов в Україну.

Для нашого ринку будуть доступні три комплектації: Life, Style, Sport – всі вони матимуть однаковий бензиновий двигун 1.5 TSI на 150 к.с., що агрегований 7-ступ. автоматичною коробкою DSG.

Таким чином, комплектації відрізняються своєю насиченістю, проте й базова Life матиме доволі непогане оснащення, куди входить мультимедійна система з екраном 6,5 дюймів та 6 динаміками, парктронік, підігрів передніх сидінь та дві сучасні системи безпеки: утримання смуги руху та фронтального контролю з функцією екстреного гальмування.

Машини у комплектації Style на додаток до вищезгаданого матимуть вже 8-дюймовий екран медійної системи з функціями App Connect (Apple CarPlay та Android Auto), клімат контроль, адаптивний круїз на допомогу до систем безпеки.

Ну а топова версія відрізнятиметься, перш за все, 17-дюймові дисками, спортивним пакетом сидінь, керма та червоної підсвітки. Будуть наявні LED фари ближнього та дальнього світла та LED задні ліхтарі, камера заднього виду та безключова система доступу.

Ціни на базову версію стартують з 640 тис. грн, а зупиняються на 786 тис. грн за топову версію, хоча за такі опції, як прозорий та розсувний дах все одно доведеться заплатити.

Більше інформації про всі можливості Volkswagen T-Roc розповість наш фахівець: 

Ігор
Клюс

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1212
Мобільний телефон: +38 (067) 96-21-758
Факс:

 

Автомобіль можна придбати за повну вартість, або оплачувати частинами з доступними програмами фінансування від Porshe Finance Group Ukraine

Кредит чи лізинг на прозорих умовах з одних рук. Доступний як для юридичних, так і фізичних осіб. Все, про умови отримання фінансування розповість наші фахівець: 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.