Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Час поїздки за найвищими стандартами. Час Caravelle
20.08.2020
Новини від Фольксваген

Час поїздки за найвищими стандартами. Час Caravelle

Уже понад 30 років Caravelle відповідає найвищим стандартам пасажирських перевезень. Перевагами моделі є комфортний салон та сучасні мультимедійні системи у поєднанні з добре продуманим оснащенням місця водія. Завдяки низькій витраті пального Caravelle можна вважати ідеальним перевізником і з економічної точки зору.

пппппппр

На сьогодні Volkswagen Caravelle відповідає найвищим стандартам. Автовиробник пропонує поціновувачам таких моделей сучасні мультимедійні системи та інноваційні онлайн-сервіси.

 

Відповідає найвищим стандартам.

Caravelle пропонує сучасні мультимедійні системи та інноваційні онлайн-сервіси. Тож ви завжди будете в курсі подій і зможете якнайшвидше діставатися до пункту призначення.

 

Корисні супутники.

Передові системи безпеки та підтримки водія стануть у нагоді не лише під час паркування чи зміни смуги, але й у критичних ситуаціях.

 

Асистент паркування ParkPilot.
Асистент паркування ParkPilot (опція) звуковими сигналами сповіщає про перешкоди попереду і позаду¹ автомобіля та відображає відстань до них на екрані медіасистеми².

 

Потужність і продуктивність.

До переваг Caravelle належать передові технології дизельних двигунів та менша витрата пального. Відмінні ходові якості гарантують повний привід 4MOTION та коробка передач з подвійним зчепленням (DSG).

З усіма технічними характеристиками можна ознайомитися тут. 

 

Гарантія 4 роки на Caravelle!
Термін дії розширеної гарантії на Volkswagen Caravelle становитиме 4-ри роки або 120 тис. км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Перші два роки заводської гарантії діють без обмежень щодо пробігу в будь-якій країні. Гарантія в 3-й та 4-тий рік діє виключно на території України.

Більше інформації про автомобіль розкаже наш фахівець.  

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1211
Мобільний телефон: +38 (097) 90-00-334
Факс:

Вартість кожного з акційних авто можна оплачувати повністю або частина з доступними програмами фінансування від PFG Ukraine. Більше про умови фінансування розкаже наш фахівець Уляна.

 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.