Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Інвестиція в майбутнє: VOLKSWAGEN вкладає 44 млрд євро в електромобілі
20.11.2018
Новини від Фольксваген

Інвестиція в майбутнє: VOLKSWAGEN вкладає 44 млрд євро в електромобілі

За два наступні роки Volkswagen обіцяє створити більш як 30 бюджетних електрокарів. Компанія заявила, що готова витратити 44 млрд євро (близько 50 млрд доларів) на розробку цих електромобілів і безпілотних авто.

ооо

Новинку виготовлятимуть на заводі в німецькому місті Емден. Вартість електричного Volkswagen стартуватиме від 18 тис. євро. Це більш ніж удвічі дешевше за Tesla Model 3.

Електромобіль матиме кузов кросовера. Його зроблять платформі MEB. Входитиме до електричної лінійки компанії ID. Назву моделі ще не затвердили, проте відомо, що це не буде раніше анонсований ID-Crozz.

Один із більших у світі автоконцернів планує випустити доступний електрокар ID з трьома різними батареями. Акумулятор із найбільшою місткістю забезпечуватиме запас ходу близько 450 кілометрів. За словами глави німецького виробника Герберта Дісса, виробник вже зарезервував виробничі потужності для будівництва 50 мільйонів електромобілів і уклав договори з постачальниками батарей: LG Chem, Samsung, CATL і SKI.

Електричний кросовер Volkswagen почнуть випускати після 2020 року. Компанія розраховує продати близько 200 тисяч електрокарів у рік.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.