Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Доступні електромобілі Volkswagen: автоконцерн запускає нову програму
19.09.2018
Новини від Фольксваген

Доступні електромобілі Volkswagen: автоконцерн запускає нову програму

Німецький автоконцерн Volkswagen запускає нову кампанію «Electric for All». Це стратегічна програма спрямована на те, щоб зробити електромобілі більш привабливими та доступними на ринку.

пра

"Електричний наступ" Volkswagen заснований на модульній матриці електроприводу (MEB). Така технологічна платформа, розроблена спеціально для електромобілів.
Загалом технологія багато в чому схожа на аналоги, які створюють конкуренти, тобто у вигляді плоскої батареї з приєднаними приводами й додатковими системами.
Модульність системи полягає в варіативності місткості батареї, яка може бути доведена до 101 кВтг. Винятковість платформи полягає в деталях її компонування і в тому, що все вже адаптовано до масового виробництва.

Також компанія представила прототип дизайну Volks-Wallbox - доступної домашньої системи, що дозволяє швидко і зручно заряджати електрокари сімейства I.D.

За попередніми статистичними прогнозами, вже до 2025 року електромобілі можуть стати дешевшими за автомобілі з двигуном внутрішнього згорання.

Відтак до 2030 року всі стоянки й паркувальні зони в Україні обладнають зарядними станціями для електромобілів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.