Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Чому б не зараз? Новий SEAT Tarraco в Алекс СО
16.07.2020
Новини від СЕАТ

Чому б не зараз? Новий SEAT Tarraco в Алекс СО

Занадто важко? Запізно? Виправдань багато. Зміни потребують сміливості. Новий SEAT Tarraco - для тих, хто наважується ризикнути. Позашляховик для дослідників, які прагнуть жити в задоволення. Адже навіщо відкладати щось на завтра, якщо можна насолоджуватися сьогодні.

[pll

Створений в Барселоні.
1953 рік. З конвеєра у Барселоні сходить перший автомобіль SEAT. І вже більш як 60 років ми надихаємо людей рухатися вперед по всьому світу.
Барселона надихає нас. Творчий дух міста пронизує усе наше виробництво. це місто, яке ніколи не зупиняється. і ми не плануємо зупинятися. Чому? Тому що навколо ще стільки незвіданого.

Мобільні рішення.
Світ сповнений можливостей. SEAT Tarraco дозволяє легко з ними впоратися. Склади свій власний маршрут. Встанови власні цілі. Продовжуй рухатися. Це те, що ми робимо.
Адже, якщо ти робиш щось не в задоволення, або тебе це не рухає вперед, то який у цьому сенс? Якщо це не так легко - це не мобільність.

Великі амбіції? Час зробити їх реальними.
Ніколи не пізно переходити від мрії до роботи. Тобі є куди рости. SEAT Tarraco - технології, що зв’язують тебе зі світом та інструменти для подальшого розвитку.

Динамічний. Сміливий. Відмінний. Це твій вигляд.
Новий SEAT Tarraco призначений для життя за рамками буденності. Сильний і спортивний, як і велика передня решітка. Розумний і витончений, на зразок елегантних хромових деталей. Ти готовий до будь-чого, з системою 4drive. Відчуваєш сміливість?

Завжди круто бути попереду.

навіщо сповільнюватися? Ти тільки починаєш. Новий SEAT Tarraco має дизайн справжнього SUV. 100% світлодіодна оптика спереду та позаду з динамічними задніми індикаторами - дизайн вражає. А світло “Welcome Light” здивує навіть найвибагливіших. Готові до більшого? 

 

Більше місця для твого життя? Куди б ви не поїхали, вам сподобається комфортний досвід водіння.  Семимісний кросовер Tarraco вже можна придбати в офіційного дилера автомобілів SEAT в Україні - компанії  Алекс СО.

 

Новий SEAT Tarraco доступний у двох комплектаціях: Style та Xcellence. 

 

Технології.

Життя занадто коротке, щоб бути задоволеним чимось посереднім.

З сучасними технологіями не існує ніяких обмежень. Новий SEAT Tarraco гарантує, що ви будете залишатися на зв'язку. 

Довіра надходить автоматично

Pre-Crash асистент та асистент перекидання

Як запобіжні заходи проти майбутньої аварії, попередній аварійний асистент затягує ремені безпеки і закриває вікна. А у випадку перекидання транспортного засобу, асистент активує всі необхідні системи, такі як eCall.

Front Assist

Якщо велосипедист раптово підрізає вас або якщо автомобіль раптово гальмує перед вами, новий SEAT Tarraco реагує автоматичним гальмуванням завдяки асистенту Front Asist.

Асистент руху у заторах і утримання у смузі руху.

Асистент руху у заторах обчислює відстань до інших автомобілів і регулює швидкість. Помічник з утримання смузі гарантує, що ваш автомобіль не залишить смугу руху.


Новий позашляховик SEAT Tarraco з інноваційним дизайном і найсучаснішими технологіями. Ніщо не може зупинити Вас.

Життя занадто коротке, щоб бути задоволеним чимось посереднім. З сучасними технологіями не існує ніяких обмежень. Новий SEAT Tarraco гарантує, що ви будете залишатися на зв'язку.

 

Бачити все.

Система розпізнавання знаків. Навігація. Адаптивний круїз-контроль. Front Assist. Вся інформація на 10,25-дюймовому TFT-дисплеї. Прямо перед вашими очима.

Безпека на першому місці. У новому SEAT Tarraco завдяки найсучаснішим системам безпеки ви завжди добре підготовлені до нових пригод.

Діє послуга Trade-in (обмін Вашого авто на новий з салону).

Більше інформації про наявні в автосалоні Tarraco розповість наш фахівець.

Максим
Дубовой

Фахівець з продажу
Телефон:
Мобільний телефон:
Факс:

Вартість авто можна оплачувати повністю або частинами. Діють доступні програми фінансування 

Кредит від 0,001% річних у гривні.

Фінансовий та оперативний лізинг від 9,5% річних у валюті.

Детальніше проконсультує наш фахівець фінансових послуг: 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23 23 510
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.