Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Безпілотники від Volkswagen: на дорогах німеччини тестують модифіковані електрокари
04.04.2019
Новини від Фольксваген

Безпілотники від Volkswagen: на дорогах німеччини тестують модифіковані електрокари

Випробування на громадських дорогах проводяться у Гамбурзі.

ауцауц

Тестовий парк складається з п'яти модифікованих електрокарів Volkswagen e-Golf, кожен з яких обладнаний 14 камерами, 7 радіолокаційними блоками і 11 лазерними сканерами. Ці датчики генерують до 5 гігабайт даних за хвилину, які обробляються комп'ютером, розміщеним у багажнику. Обчислювальна потужність кожного автомобіля еквівалентна 15 ноутбукам, повідомляє Volkswagen.

 

Виробник сподівається довести свою систему до 5 рівня автономності вже у 2020 році, хоча законодавчої бази для використання стовідсоткових безпілотників не має поки що жодна країна. Для того, аби безпілотники стали реальною частиною автопарків, також необхідно “підтягувати” технології, які дозволять автомобілям взаємодіяти з інфраструктурою, наприклад обладнувати світлофори комунікаційними функціями V2I для “спілкування” з машинами.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.