Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Amarok підкорює агропромисловий ринок Львівщини
22.11.2018
Новини від Фольксваген

Amarok підкорює агропромисловий ринок Львівщини

Саме в ці дні Volkswagen Amarok презентує свої можливості на  Міжнародній агропромисловій виставці EuroАGRO-2018.

fvfhjr

Щорічна міжнародна виставка проходить у Львові з 22 по 24 листопада. Впродовж трьох днів польські та європейські компанії представляють відвідувачам широкий асортимент сільськогосподарської техніки та агротехнологій, починаючи від машин для роботи в полі, закінчуючи добривами та кормовими добавками. Серед 4000 тисяч відвідувачів виставки - фермерські господарства, фермери, приватні землевласники, керівники агрохолдингів, консорціумів та агрофірм.

Серед кращих автомобільних брендів, необхідних в агропромисловому секторі, представлено пікап Amarok від офіційного дилера автомобілів Volkswagen у Львові - компанії Алекс СО. 

“Такі заходи є хорошою нагодою представити потрібній аудиторії, те чого вони справді потребують. Автомобіль Amarok є універсальним для аграрного сектора. Він долає стовідсоткові підйоми, бо кут нахилу 45 градусів з корисним навантаженням до 1 тонни. В основній конструкції автомобіля - міцна сталева рама, тому він може буксирувати важкий причеп навіть при дуже непростих умовах. А ще його стійкість - Amarok здатен рухатися вздовж схилів під кутом до 50 градусів”, - зазначив фахівець з продажу комерційних автомобілів Volkswagen, Любомир Чех.

Зараз на Amarok діють знижки -10% від вартості.  Пакетні пропозиції зі спеціальним ціноутворенням можна знайти на сайті дилера Volkswagen.  

Більше про технічні характеристики та можливості нового Amarok розповість наш менеджер з продажу. 

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1211
Мобільний телефон: +38 (097) 90-00-334
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.