Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. 100% сили. 100% потужності. Забирайте свій Volkswagen AMAROK
04.06.2019
Новини від Фольксваген

100% сили. 100% потужності. Забирайте свій Volkswagen AMAROK

Такий безкомпромісний на бездоріжжі та такий темпераментний на асфальті. Автомобілі VW Amarok в наявності в автосалоні Алекс СО.

амарокккк

Сила та потужність -  чого вартий новий Amarok?

Повний привод 4MOTION.
Унікальна комбінація 8-ст. коробки перемикання передач та постійного повного приводу 4MOTION із самоблоківним міжосьовим диференціалом Torsen забезпечує комфортне керування та вражаючі всюдихідні якості.

Для автомобілів з механічною коробкою перемикання передач доступне класичне рішення - повний привод 4MOTION, який підключається додатково.

Коробки перемикання передач.
Наврядчи ви зможете знайти інший автомобіль цього класу, в якому пропонуватиметься спеціально адаптована під типові умови експлуатації пікапів 8-ступінчаста автоматична коробка перемикання передач у поєднанні з системою постійного повного приводу.

«Коротка» перша передача повноцінно замінює понижаючий ряд трансмісії під час руху бездоріжжям та полегшує рушання під час буксирування тяжкого причепа. "Довга" восьма передача дає можливість мчати по трасі з мінімальними обертами двигуна, що знижує рівень шуму та витрату пального. В яких умовах ви би не рухалися, ключовим словом, яке визначає ваш стан, буде "комфорт".

Втім для деяких клієнтів неодмінним атрибутом автомобіля для справжніх чоловіків є механічна коробка передач. Механічна коробка пропонується для пікапів з повним приводом, який підключається додатково. Коробка має посилену конструкцію - із врахуванням повної маси автомобіля, роботи на бездоріжжі та перспективи регулярного буксирування важких причепів, однак керувати нею абсолютно легко: короткий хід важеля, виняткова чіткість та жодних вібрацій.

 

З усіма технічними характеристиками можна ознайомитися тут. 

Гарантія 4 роки на Amarok!
Термін дії розширеної гарантії на Volkswagen Amarok становитиме 4-ри роки або 120 тис. км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Перші два роки заводської гарантії діють без обмежень щодо пробігу в будь-якій країні. Гарантія в 3-й та 4-тий рік діє виключно на території України.

Більше інформації про автомобіль розкаже наш фахівець. 

Любомир
Чех

Фахівець з продажу
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1211
Мобільний телефон: +38 (097) 90-00-334
Факс:

Вартість кожного з наявних авто можна оплачувати повністю або частина з доступними програмами фінансування від PFG Ukraine. Більше про умови фінансування розкаже наш фахівець Уляна.

 

Уляна
Кобрин

Фахівець фінансових послуг
Телефон: +38 (032) 23-23-510 1213
Мобільний телефон: +38 (067) 37 98 397
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.