Алекс СО Новини

Свіжі та актуальні новини від Алекс СО.

  1. Новини
  2. Абсолютно новий TARRACO: жодних виправдань минулому
25.02.2019
Новини від СЕАТ

Абсолютно новий TARRACO: жодних виправдань минулому

Світова спільнота автолюбителів вже в очікуванні офіційного старту продажів нового іспанського автомобіля SEAT Tarraco.Зараз компанія SEAT починає ротацію свого рекламного ролика про новий унікальний кросовер на світових телеканалах.

шдщд

Це буде частина комплексної рекламної кампанії нового позашляховика - довгоочікуваного Tarraco. Кампанія з ключовим гаслом «Why not now?» («Чому не зараз?») має заохотити людей до пошуку нових викликів і самовдосконалення, пропонує забути про виправдання, попри вік, і знайти для себе нові завдання й амбітні цілі.

«Випускаючи новий SEAT Tarraco, ми прагнули створити джерело натхнення й заохотити до подальшого розвитку всіх, хто вже був готовий здатися. Робити те, від чого наше життя стає повнішим, можна в будь-який час, не шукаючи виправдань на кшталт віку чи відстані. Tarraco як новий флагман SEAT - ідеальний супутник на шляху до цієї мети», - сказала директорка SEAT з маркетингу Сюзен Франц (Susanne Franz).

Майбутнє краще за минуле

У створеному компанією C14torce телевізійному рекламному ролику згадуються різні виправдання. А ми бачимо засніжений ліс, яким жінка в неопреновому костюмі їде до замерзлого озера, розбиває лід і стрибає в крижану воду, щоб зайнятися дайвінгом. Без жодних виправдань. У цьому контексті Tarraco зображений як вражаючий позашляховик, який везе нас до нових перемог.

Розгортання кампанії в міжнародних масштабах відбудеться в десяти країнах - Франції, Ірландії, Італії, Великій Британії, Німеччині, Іспанії, Португалії, Польщі, Швеції та Мексиці.

 

Телевізійній рекламі передувала тизерна кампанія в мережі Інтернет - надихаючі повідомлення, які мали допомогти людям забути про виправдання. «Вік - це число, а не виправдання» або «Ми старіємо не з роками, а з історіями» - саме такими закликами бренд залучає свою цільову аудиторію. А це чоловіки й жінки віком понад 40 років, які в змозі досягти поставлених перед собою цілей.

C14torce - стратегічний партнер

Це вже третя кампанія на честь виходу нового продукту, розроблена C14torce для SEAT, і перша, реалізована в межах нового контракту між обома компаніями, що домовилися співпрацювати ще три роки. Очолювана Аміром Кассеї (Amir Kassaei) і дуже зацікавлена у співпраці із SEAT агенція C14torce має у своєму портфоліо низку успішних кампаній. Вони були присвячені, зокрема, новому бренду CUPRA, моделям Arona й SEAT Ibiza. «Компанія C14torce вловила сутність SEAT і важливість нашої нової спрямованості, яка тісно пов'язана з комунікаційними технологіями, майбутнім та орієнтована на дедалі вимогливішу аудиторію молодих жителів міст. Наш девіз - "виклик традиціям", і C14torce допомагає нам втілювати його», - сказала Сюзен Франц.

Новий SEAT Tarraco, який розробили на потужностях SEAT у Марторелі, а виготовляють у м. Вольфсбург (Німеччина), довершує лінійку позашляховиків іспанського автовиробника, яка зараз включає моделі Ateca й Arona. Нова модель відкриває перед брендом можливості для розширення кола клієнтів і зміцнює імідж SEAT у секторі.

 

  • SEAT - єдина компанія, яка проектує, розробляє, виробляє й продає автомобілі в Іспанії. Міжнародний бренд зі штаб-квартирою в Марторелі (Барселона), який входить до складу концерну Volkswagen, експортує 80% автомобілів і представлений у більш ніж 80 країнах. 2017 року прибуток SEAT після сплати податків становив 281 млн євро, а обсяги продажів в усьому світі - майже 470 000 автомобілів.

 

  • Кількість персоналу SEAT Group перевищує 15 000 фахівців. У трьох виробничих центрах компанії, розташованих у Барселоні (Barcelona), муніципалітеті Ал-Прат-да-Любрагат (El Prat de Llobregat) та Марторелі (Martorell), виготовляють надзвичайно успішні моделі Ibiza, Leon й Arona. Крім того, у Чеській Республіці компанія випускає Ateca й Toledo, у Португалії - модель Alhambra, у Словаччині - Mii.

 

  • Міжнародна компанія має власний технічний центр, що слугує своєрідним осередком знань: над створенням інновацій для найбільшого промислового інвестора Іспанії у сфері розробок і досліджень тут працює тисяча інженерів. Модельний ряд SEAT уже оснащується передовими комунікаційними рішеннями. А зараз компанія прагне реалізувати глобальний перехід на цифрові технології для впровадження мобільності майбутнього.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.